Vă cunoşteţi? Va-ţi văzut până acum? A-ţi avut o discuţie cât de căt amicală?
Nu ne-am vazut niciodata..fiindca eu nu-s deakord sa ne vedem mii rusine...
E o prostie rusinea si timiditatea asta a ta. L-ai refuzat de destule ori. Ori te vede live, ori renunta la tine. Un suc, o plimbare... nu se intampla nimic.
Nu e neaparat nevoie sa il crezi. Cu sau fata vorbe frumoase doar timpul iti va dovedi daca merita sau nu sa ai incredere in el.
Nu e nici o problema ca esti copilarasa, vrei sa te placa e tine asa cum esti si nu are nici un sens sa te prefaci altceva decat esti pentru ca nu o vei putea face la nesfarsit.
Curaj la intalnire si iti doresc ca baiatul sa fie sincer si sa fi fericita.
Ai gasit ceea ce cautai: sa fii mintita frumos. Sper ca nu ai aceleasi pretentii in viata reala.
Pe net fiecare poate fi cine vrea si sa para asa cum vrea el/ea. O intalnire, doua, trei face-to-face ar rezolva multe. Eu una nu m-as lua dupa niste cuvinte scrise pe net.
Intalneste-te live cu el si vezi daca mai are curaj sa-ti spuna. Daca te place ce ai vrea sa-ti spuna? Unii nu sunt in stare sa spuna 2 cuvinte in fata unei fete si el iti face declaratii.
Sincer mii cam rusine sa ma intilnesc..sunt o fire rusinoasa dar sunt si putin copilaroasa.nu stiu cum sa ma comport!
Intalnestete fata in fata cu acel baiat.
Atunci iti dai seama cu adevarat.
Bafta!
marinka25 întreabă:
Victoria18 întreabă: