| Nico94Z a întrebat:

Vorbesc de 3 saptamani prin mesaje cu un tip. Ne-am văzut de două ori și imi place de el. Imi scrie zilnic doar ca mi se pare ca nu duc niciunde discuțiile și ca el deși spune ca ma place, nu initiaza intalniri, pe motivul ca el nu prea iese, nu stie unde anume sa ieșim, ii lipsește initiativa. Poate ca nu are bani sa ieșim in oras, la asta m-am gândit eu.
Eu vreau sa il cunosc mai bine sa vad dacă cu adevărat are ce sa imi placa la el sau nu, doar din poza și mesaje nu poți sa cunoști o persoana.
Nu știu cum sa procedeaz, de fel nu invit eu in oras, mereu am fost eu cea abordata și acum mi se pare foarte ciudata sa fac eu asta.
Nu știu ce sa spun despre el, pare foarte liniștit, poate e și puțin timid sau se simte intimidat de mine ca sunt mai vulcanica.
Cum sa aflu dacă cu adevărat e interesat de mine?

Răspuns Câştigător
| Forneticugem a răspuns:

Nu are bani poate trece moment printr-o perioada nașpa el acum dar asta nu înseamnă ca nu te place bine înțeles ca te place cu adevărat poate chiar simte mai mult de atâta pentru tine asta nu însemna ca trebuie sa va despărți sau sa Renunțați la voi ar fi urat rău pentru așa ceva sa va despărțiți bani îi poți face orincad ori unde prin muncă cinstită voi doi fiți uniți fiți alături

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Îți scrie zilnic, dacă nu era interesat nici nu îți citea mesajele. Vreți egalitate între sexe dar nu luați voi inițiativa într-o relație deoarece este " treaba " bărbatului. Cam aiurea, nu crezi?!