Pai e posibil sa iti placa, intrebarea este daca si lui ii place de tine, spune-i ca il placi, motive sa rada nu are numai daca e,, tampit,,
Ai 13 ani, e bine ca vorbesti, ca iti place, dar ai grija sa nu te si indragostesti, ii cam prea devreme pentru asta.
Nu trebuie sa-i spui ca-l placi, faptul ca vorbesti zilnic cu el spune singur asta. Si ca si el gandeste la fel, ca-i place sa vb cu tine.
Daca e un baiat cu capul pe umeri nu o sa rada de tine o sa aprecieze curajul si sinceritatea ta. Insa nu iti garantez ca sentimentele lui vor fi reciproce. Curaj, spune-i ce simti! Sper ca te-am ajutat! succes :*
Lasa prostiile si ocupati timpul cu altceva.la 13 ani e bine sa inveti, sa te tii de scoala nu de baieti. oricum nu iese nimic.el e in spania.va pierdeti timpul aiurea
Uneori e periculos, alteori e frumos( de cele mai multe ori este periculos sa cunosti baieti pe internet cu care sa te intalnesti)..Insa eu am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare decat mine care m-a iubit 4 ani de zile si care nu mi-a gresit cu nimic, ai putea fi si tu norocoasa..cu ajutorul internetului e mult mai usor sa-i spui, spune-i printr-un mesaj dragut in care sa-i spui de ce il placi, sa-i spui cat de special este pentru tine si cat de mult vrei sa fi cu el.
Penaaaa1 întreabă: