| dudy2204 a întrebat:

Vorbind la modul cat se poate de serios: Cum trebuie sa te comporti cu femeile, sau cum anume trebuie sa fi ca sa le faci sa isi doreasca o relatie cu tine, inainte ca tu macar sa incerci asta? Explicati-mi putin cum gandesc marea majoritate a femeilor. De ce anume sunt atrase? Dau funda pentru cea mai buna explicatie!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
In primul rand trebuie sa intelegi ca sunt diferite si percep diferit.
Fi sincer si deschis cu ele,nu incerca sa pari ce nu esti doar de dragul de a impresiona,nu vei avea prea mult succes.
Vorbeste deschis cu ele,glumeste cu ele,tachineaza-le.
Fi un bun ascultator si un sprijin moral cand e cazul.
Cum ziceam mai sus,ele percep diferit.
Unele sunt arase de situatia materiala, altele de aspectu fizic, unele de caracter/personalitate...
O sa te convingi singur de asta, totu e sa inaintezi putin la capitolu asta.
Si cel mai important, spune-ti punctul de vedere de la inceput si nu fi prea "cuminte" cu ele.
Unele profita de asta si isi iau lumea in cap.
Succes!

1 răspuns:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca vrei, eu o sa iti spun ce m-a atras la prietenul meu, pentru ca ce vad sau cauta majoritatea fetelor nu am de unde sa stiu. E o persoana inteligenta, calma si calculata, deci de ajuns sa imi doresc un viitor cu el. Asta m-a atras la el, dinainte sa stiu ca il atrag in vreun fel. E atent cu mine, e dragut, nu incearca sa para ceea ce nu e. E deschis si sincer. Si pot continua, dar cred ca ajunge. happy