O prietena speciala, draguta, amabila, intelegatoare, mereu alaturi de mine.
Azi a fost ziua ei de nastere.De la ea am venit de 5 minute.Nu are nume de floare, este o coincidenta.Suntem prietene din anul I de facultate, este unguroaica, bruneta cu ochii albastri. Putem vorbi orice una cu alta, nu m-a tradat niciodata si cred ca prietenia asta o sa dureze toata viata noastra.Suntem binecuvantate amandoua!
Cea mai buna prietena suna cam aiurea pentru mine, imi e ca o sora, se numeste Madalina e atat de sensibila ca si mine, vorbim despre orice, radem, e atat de speciala, pot avea incredere in ea. mi-a fost alaturi in clipele alea cand credeam ca pic si nu o sa ma mai ridic.Chiar daca acum e in Italia, vb cam rarut dar si cand vorbim, stam ore intregi...
Si cel mai bun prieten,) Alex, ala na ca baiatu doar pentru panarama, dar vb destul de deschis cu el, imi cere sfaturi, ii dau si invers
Cea mai buna prietena a mea? mai precis sora mea :X desi ne certam si suntem suparate una pe alta ( ca acum :-s ) ne ajutam in continuare si ne dam sfaturi reciproc . ma ajuta mereu si stiu ca e acolo acnd am nevoie de ea. atunci cand nu sunt sigura de ceva ea ma fatuieste, daca`i bien sau nu . e o fire vesele, rade chiar daca sufletul ii plange, nu stie ce este aceea o lacrima pentru ca o vezi plangand doar atunci cand chiar nu mai poate, adica cam o data pe an. stie sa ma faca se rad fara sa intreb de ce. ma intelege si o inteleg. facem glume poate stupide, dar la care radem cu pofta . nu cred ca mi-ar ajunge o zi sau doua sau trei sa vorbesc despre ea. o iubesc :X
vorbeste`ne si tu despre prietenul/prietena ta
Cea mai buna prietena a mea...sunt de fapt 3 persoane
Ramane cel mai bun prieten, care e foarte de treaba, intelegator si lista continua
Prietena mea nu are nevoie de descriere. E unica in felul ei, si asta`mi place la ea!
Despre cel mai bun prieten al meu :
Este mai mare cu 6 ani dar asta nu a stricat prietenia noastra din contra.
Am fost mereu alaturi unu de altu si ne'am sprijinit reciproc.
A fost singurul care a reusit sa ma faca sa trec peste despartirea de primul prieten.
Este o fire amuzanta, este foarte dragut, intelegator, si de gasca.
Mai avem momente cand ne certam pe diverse obiecte ), dar asta e doar in gluma.
Cea mai buna prietena :
Cea mai buna prietena a mea este Rolly.
Ea ma asculta mereu si ma sfatuieste in problemele care intervin in viata mea si slava dmnului ca sunt destule .
Este inteligenta, frumoasa si amuzanta, este unica.
OanaG întreabă:
Elenastoica9 întreabă: