O prietena speciala, draguta, amabila, intelegatoare, mereu alaturi de mine.
Azi a fost ziua ei de nastere.De la ea am venit de 5 minute.Nu are nume de floare, este o coincidenta.Suntem prietene din anul I de facultate, este unguroaica, bruneta cu ochii albastri. Putem vorbi orice una cu alta, nu m-a tradat niciodata si cred ca prietenia asta o sa dureze toata viata noastra.Suntem binecuvantate amandoua!
Cea mai buna prietena suna cam aiurea pentru mine, imi e ca o sora, se numeste Madalina e atat de sensibila ca si mine, vorbim despre orice, radem, e atat de speciala, pot avea incredere in ea. mi-a fost alaturi in clipele alea cand credeam ca pic si nu o sa ma mai ridic.Chiar daca acum e in Italia, vb cam rarut dar si cand vorbim, stam ore intregi...
Si cel mai bun prieten,) Alex, ala na ca baiatu doar pentru panarama
, dar vb destul de deschis cu el, imi cere sfaturi, ii dau si invers
Cea mai buna prietena a mea? mai precis sora mea :X desi ne certam si suntem suparate una pe alta ( ca acum :-s ) ne ajutam in continuare si ne dam sfaturi reciproc
. ma ajuta mereu si stiu ca e acolo acnd am nevoie de ea. atunci cand nu sunt sigura de ceva ea ma fatuieste, daca`i bien sau nu
. e o fire vesele, rade chiar daca sufletul ii plange, nu stie ce este aceea o lacrima pentru ca o vezi plangand doar atunci cand chiar nu mai poate, adica cam o data pe an
. stie sa ma faca se rad fara sa intreb de ce. ma intelege si o inteleg. facem glume poate stupide, dar la care radem cu pofta
. nu cred ca mi-ar ajunge o zi sau doua sau trei sa vorbesc despre ea. o iubesc :X
vorbeste`ne si tu despre prietenul/prietena ta
Cea mai buna prietena a mea...sunt de fapt 3 persoane
Ramane cel mai bun prieten, care e foarte de treaba, intelegator si lista continua
Prietena mea nu are nevoie de descriere. E unica in felul ei, si asta`mi place la ea!
Despre cel mai bun prieten al meu :
Este mai mare cu 6 ani dar asta nu a stricat prietenia noastra din contra.
Am fost mereu alaturi unu de altu si ne'am sprijinit reciproc.
A fost singurul care a reusit sa ma faca sa trec peste despartirea de primul prieten.
Este o fire amuzanta, este foarte dragut, intelegator, si de gasca.
Mai avem momente cand ne certam pe diverse obiecte ), dar asta e doar in gluma.
Cea mai buna prietena :
Cea mai buna prietena a mea este Rolly.
Ea ma asculta mereu si ma sfatuieste in problemele care intervin in viata mea si slava dmnului ca sunt destule .
Este inteligenta, frumoasa si amuzanta, este unica.
OanaG întreabă:
GligoreMihai întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: