Nu e nimic ciudat in asta si mie mi se intampla...atunci cand sunt singura vorbesc singura.Nu vorbesc mai mult decat trebuie cu totii avem ciudateniile noastre. Mi se întâmplă destul de des, mai ales când sunt nervoasăX-(Uneori cand sunt singura cant destul de tareVorbesc singura cand sunt acasa singura dar cu cineva de fata never:Ogandesc cateodata cu voce tare de ma face mama 'nebuna'straniu... buh
Buna, pai sincer? Da! Am momente cand vorbesc singura, nu ca as fi nebuna(cel putin asa sper), dar uneori ma linisteste, adesea gandesc cu voce tare, asta doar cand nu e nimeni in preajma.
Da. Prietena mea nu asculta mai niciodata ce vorbesc, asa ca ii dau inainte ca televizorul.
Cateodata da
Chiar azi s-a intamplat asta Cand am dat peste profa de romana din greseala si era sa isi rupa gatu
Si vb singura '' off Roxana nu puteai sa te impingi mai tare in ea?''
Am momente cand vorbesc cu cainele meu, unii spun ca vorbesc singura, eu cred ca intr-un fel cainele ma asculta; sau cand ma lovesc, pierd, sparg ceva injur destul de tare.
Da, mi se intampla. Dar nu vorbesc de nebuna, sunt constienta ca vorbesc singura. Decat sa fie liniste, mai bine vorbesc eu.
Cateodata da
Cand o profa' imi reproseaza ceva sau imi zice nu stiu ce eu merg in banca si incep de toate neamurile ei
Sau cand scap ceva din mana incep sa zic:"e pe jos ca pe sus m-am uitat"
Da' tu vorbesti singur
Nu e zi fara sa nu fi vorbit macar odata
Pana de curand credeam ca nu sunt eu pe creanga mea dar am realizat ca e un lucru firesc si ca nu e om sa nu fi facut asta macar o data
Da...gandesc cu voce tare, sau cand vorbesc pe mess inainte sa scriu mesajul il zic cu voce tare sau chiar in timp ce-l sciu, dar nu stiu de ce. Cand mi se mai intampla ceva atunci mai vorbesc singura, si apoi ma simt mai bine
Bye:*
Nu vorbesc niciodata cu mine insami, ca in filme (cel putin nu cu voce tare), dar mai vorbesc cu obiectele...
Uneori se mai intampla sa mai zic niste vorbe, mai ales cand sunt iritat Oare vorbesc si altii singuri?
SERIALS întreabă:
Andrei67y5 întreabă: