Sincer si eu ma gandeam intr-o zi la asta. Dar pana la urma alocatiile astea nu sunt o rasplata pentru ca "muncim" ci mai bine un ajutor social noi daca facem greva pe ei nu ii afecteaza in niciun fel ci ne va afecta pe noi. Ei nu sunt obligati sa ne faca alocatiile cat dorim noi. Odata eram la scoala si vorbeam cu o profesoara si aceasta ne-a zis ca da ar nfi un lucru bun daca ne-ar mari alocatiile.Eu pusesem problema ca ocomparatie intre elevi/profesori.Si ea mi-a zis ca ei sunt platiti pentru ceea ce fac dar noi nu. Ei depun o munca pentru altii, noi depunem omunca pentru noi deci greva va fi egala cu zero oricum daca se va face asa ceva fiti siguri ca ma voi baga.
Tin minte cand fratele meu a facut un site asemanator cu asta (pentru marirea alocatiei )
si o strans 10. 000 de voturi si s-o marit alocatia cu 2 lei
Asta in 2004, cand nu era criza
Oricum...
am votat
A venit randul sa aiba dreptu si elevi sa voteze pentru alocatie daca nu se aproba ar trabui sa aiba dreptu si la greva numai profesori sa aiba dreptu la toate
Poi da mah frate toti vor bani... she noi vrem bani in ziua de azi nici nu ai ce sa iti cumperi iauzi tu un magistrat are 300 de milioane pensie she noi 400 alocatia rusinos fapt acum mai sut 188 de voturi
Frumos dar ei nu ne da nici macar 50 de lei ca alocatie si vreti sa ne dea 100 de lei.sa fim seriosi...eu sper ca va merge asta, dar, am votat:*>
ingerash_6577 întreabă: