Eu sincer nu ma uit dar mai demult ma uitam la Naruto, Inuyasha si cu varumio cateodata la ce se mai uita el: Bleach, Digimon, Yugi-OH.
Imi plac : Naruto + Naruto Shippuden, Bleach, Full metal Alchimist, Nodame Cantabile, Sailor Moon, Full Metal Panic + Fumoffu, Kyoro-chan, Yu Yu Hakusho, Suburbii, Kilary, Detectiv Conan, D, Gray-man, Mew Mew Power, Honey and Clover, Paradise Kiss, Lovely Complex, Chrono Crusade, Kamichu-Zeita Scolarita, Slayers, Kaleido Star, Trigun.
Imi plac : Naruto + Naruto Shippuden, Bleach, Full metal Alchimist, Nodame Cantabile, Sailor Moon, Full Metal Panic + Fumoffu, Kyoro-chan, Yu Yu Hakusho, Suburbii, Kilary, Detectiv Conan, D, Gray-man, Mew Mew Power, Honey and Clover, Paradise Kiss, Lovely Complex, Chrono Crusade, Kamichu-Zeita Scolarita, Slayers, Kaleido Star, Trigun s.a.m.d.
Eu cunosc milioane de anime dar pe locul unu este vampire knight (guitly), pe locul doi :SOUL EATER, SI LOCUL TREI:...DEATH NOTE.
Pai in primul rand Inuyasha,bineinteles. Apoi Bleach,Ma uitam cand eram mai mica si la Kyoro-chan,Detectivul Conan,Kaleido Star,Mew Mew Power,Regele Shaman(nu stiu daca e anime dar in fine),Death Note,Kiddy Grade,Full Metal Alchemist,Full Metal Panic,Naruto,Yu Yu Hakusho,A daaaa si Paradise Kiss care nu l-am inteles niciodata,Slayers micuta vrajitoare, am vazut si Kilari, da numai vreo 2 episoade si imii place,Lovely Complex
Unul nu foarte nou nici vechi, care nu s-a bucurat de asa o mare faima Spiral(Spirala) Hakaima Schadamitsu, Fata Iadului (mie ii plac cele vechi)
Si eu am inceput sa ma uit la "Vampire Knight" si da, este interesant.
Dar as putea sa va intreb, voua de ce va place, doar asa, de curiozitate?
alexandraplay întreabă: