| rose222 a întrebat:

Voua ce filme va place? funda!

Răspuns Câştigător
| Danutz0990 a răspuns:

Mie imi plac mult filmele cu Winetou

7 răspunsuri:
| Bubbchac a răspuns:

Mie imi plac mai mult comediile. Dar nu sunt fitoasa nici la cele cu subiectul: Aventura. Nu imi plac cele cu tema Biserica. sad Au inceput sa imi place si reportajele despre Fantome, Egiptul Antic, si tot ce tine de el. tongue Dar, m-am uitat si la toate filmele Barbie. laughing Poate ca uni spun ca sunt pentru copii mici, dar mie chiar imi plac. Sunt interesante. tongue Okey, pup! kiss Bye bye! kiss

| noi3 a răspuns:

Ca ne place, place, ne place, place, place, place.

| KorpiklaaniV a răspuns:

Rose222 fara suparare,dar forma corecta este"Voua ce filme va PLAC."Oricum ce zici de : SAW,Chuky,The Wolf,Blood and Chocolate,A Walk To Remember, Titanic, Magia Craciunului si FIDO. Sper ca te-am ajutat. Fundita? >big grin

| ღAleKrissღ a răspuns:

Twilight mesagerii ...etc [cele de comedie putin horror actiune ]funda?puppy dog eyes

| Lilllith a răspuns:

Remember me,twilight, inelul nibelungilor, water for elephant. funda va rog:X

| ღmerishorღ a răspuns:

Imi palce titanic...dar cel mai mult ma uit la serialele:in cautarea fericirii,intalnirea inimilor,dragoste dulce-amara,a ta pentru. totdeauna, imparatul marii, culoarea fericirii etc.etc.
kiss

| Rosiilabucata a răspuns:

Vineri 13, Masacrul din texas toate,SAW toate,Mirrors,fredy vs jason,Securea, Identitatea, The day of the deads si Black chrismas

Întrebări similare