| nirvanacartof a întrebat:

Voua ce intamplari paranoe malr vi s-au intamplat? Mie:

Cand eram mica seara stateam in sufragerie toata familia. Iar din bucatarie se auzeau tot felul de zgomote...

Răspuns Câştigător
| ioana996 a răspuns:

Pai mie mi-a murit matusa si peste 3 sptamani dupa inmormantare mi-a strigat de 3 ori numele cand eram singura acasa(si nu pot spune ca am auzenii cand tocmai ma sunase o prietena la telefon si a auzit si m-a intrebat ce se aude...sau sa se auda pe geam pentru ca toate geamurile erau inchise) si cam asta ar fi :d

4 răspunsuri:
| Insanity a răspuns:

Hmm.nu mi s'au intamplat... din pacate am o viata plictisitoare din punctul asta de vederelaughing
Si e un lucru care ma enerveaza, adica aproape fiecarei persoane din familia mea i s-a intamplat un lucru paranormal, si mie nusad

| xoxxxoooxo a răspuns:

Pffff.Deci: eu stau la parter.Shi cand era sa duc o perna in camera mea...am vazut o pisica pe masa de la bucatarierolling on the floor))Daca ai stii ce m-am speriat...Era si neagra.
Era si noapte

| MICHAel a răspuns:

" intamplari paranoe malr " rolling on the floor)) doamne fata nu sigur esti blonda sau ce laughing da mi s-a intamplat o singura data dar este lunga povestea asa ca bft

| diana_8305 a răspuns:

Tot felu vise ciudate si urme de sange. dar nici acum nu inteleglaughing