| NbhdDaughter a întrebat:

Voua cum vi se pare expresia 'Get a life'? :*

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Ma irita destul de mult, avand in vedere ca am intalnit-o in contextul in care se manifesta doar ignoranta unor persoane. Mi-a fost chiar adresata de cateva ori, pe motiv ca am preocupari mai neobisnuite, cum ar fi ca imi place sa invat limbi straine pe cont propriu si ca citesc foarte mult, de parca e cel mai odios lucru pe care-l poate face cineva. Din punctul meu de vedere, s-au inversat atat de mult anumite valori, incat "to have a life", sa zic asa, inseamna acum, pentru majoritate, sa nu ai una, ci sa ai impresia ca daca esti privit ca fiind "cool" si "tare", iti petreci fiecare week-end prin cluburi si asa mai departe, atunci inseamna ca "ai o viata". Pe scurt, esti considerat a nu avea "o viata" daca nu pui accentul pe cea sociala, ceea ce mi se pare penibil. Daca nu ai o viata sociala atat de activa sau chiar daca nu ai una deloc, asta nu inseamna ca nu traiesti. Poti foarte bine sa ai alte interese, care celorlalti le pot parea, de cele mai multe ori, ciudate, bizare, plictisitoare sau inutile. M-am lungit cam mult, insa cam asa vad eu treaba cu "get a life!".

5 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Este o expresie bună pentru unele persoane care stau închise în casă din cauza problemelor care le-au devastat. Dacă cred că în întuneric va fi mai bine, se înşeală amarnic. Sau pentru persoanele care se bucură de bani, dorind să cumpere până şi fericirea cu ei.

| Zenit313 a răspuns:

Penibila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Idioată şi mult prea folosită.

Răspuns utilizator avertizat
| raluca0306 a răspuns:

Aiurea.Toti avem o viata, doar ca unii se baga intr-alta.

Întrebări similare