| NUUSTIU a întrebat:

Voua nu va displace sa fiti frumosi? laughing adica azi am fost cu niste prietene in parc si ne tot fluierau multi baieti x-(. ce sa fac ca sa nu ne mai fluiere?

Răspuns Câştigător
| deea4u a răspuns:

Tie iti displace?straight face pai e destul de grav pentru ca ar trebui sa fi mandra de asta.sa te obisnuiesti cu chestiile de genu clanxon.fluier.strigaturilaughing)tot ce trebuie sa faci e sa nu ii bagi in seama pentru ca ei se vor opri. daca o sa le raspunzi atunci vor face si mai multe lucruri care nu iti vor placeawinking
si in niciun caz sa ii injuriwinking

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Glumestisurprise
Cine a zis ca trebuie sa fi frumoasa ca sa te fluiere baietii?laughing
Am mers cu doua fete in parc imbracate in cel mai urat stil posibil adidasi uriasi, pantaloni lalai sepci uriase si tot fluierau dupa noilaughing
E ceva pe cat de tampit pe atat de enervantI don't want to see

| Bacemi a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Asa sunt baietii. Ar trebui sa te bucuri ca esti admirata. Asta inseamna ca daca iti place un baiat ai sanse mari sa il cuceresti usor.

| Libelle a răspuns:

Doamne. mie imi place ca fluiera baietii dupa mine! dar sa se limiteze la fluierat nu sa ma ia cu toate obsceniattile lumilaughingimi place sa fiu frumoasa,:X:X:X este un dar de la Dumnezeu sh trebuie sa fii multumita de elwinking

| Silvia a răspuns:

Pfff, câtă modestie văd aicilaughing.
Nu dragă, mie chiar îmi place să fiu frumoasă [WOW]. Ca fete, tuturor ni se întâmplă să fim fluierate/claxonate/oprite pe stradă, dar trebuie să ştii cum să nu bagi în seamă. Ce vrei acum să nu mai ieşi din casă pentru că te fluieră băieţii?

| Ana a răspuns:

Nu ca voua nu va place sa va fluiere baietii laughing care-i fete nu-i place oare sa se uite baietii dupa ea, sa fluiere dupa ea, sa o claxoneze, modestia asta big grin eventual imbraca-te in calugarita daca vrei sa vezi rezultate laughing

| Mirela a răspuns:

Eu nu. s asa frumoasa straight face dar tot se mai gasesc ajtia sa fluiere, sa strige [eventual baga si numelaughingsi ma bufneste rasu cand ii aud cu alt nume]sau incep "fata blondaaa"laughing[venisem odata d la scoala.erau 2 tipi.si urcam niste scari.si in fata mea era o tipa bruneta si un tip:X face "tuuu tuu" eu nimic tipa bruneta se intoarce se uita si tipu ala"fata blondaaaa"rolling on the flooram ras cu lacrimi dupa ce l.am auzit], sau unii is f comici cand incearca sa fluiere si nu le iese laughing.
cel mai penibil intr. un fel straight face eram cu iubitu pe banca si trece un tip se uita asa mai ciudat la mine[adica nu stiu.zambitor... pnm]dupa trece iar si face"ba ce prietena simpatica/frumoasa ai" ahii:-sma simteam km najpa atunci...

nu stiu ce ai/am putea face. asa. s ei devil trebuie sa.si faca mendrele!

| DeyCj a răspuns:

Dă cu o piatră după ei, Da de îl păleşti pe unu şi se sparge gaşca...laughing). Glumeam desigur...
Păi no dacă au după cine să fluiere atunci de ce nu? T lasă-i să îşi facă mendrele că aşa suntem noi băieţii, uneori mai facem asta şi la mişto asă ca să ne amuzăm de reacţia ei/ielelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce trebuie sa faci? SEX! Dar, chiar daca te implici intr-o partida de judo tantric cu unul dintre ei (sau cu toti), ai toate sansele ca sa fii fluierata in continuare. Dar de data asta, vei fi fluierata ca o curva! laughing