anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua nu vi se pare ca baiatul trebuie sa faca primul pas intr-o relatie? Adica nu el ar trebui sa intre in vorba cu fata, sa-i ceara ID-ul, numarul de telefon? Nu stiu cum se face dar baietii din Romania se afla tocmai in partea opusa... De ce sunt asa de timizi? Asteapta ca fata sa se duca la ei? S-astepte mult si bine...

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate sa faca si fata primul pas atat cat abordarea nu e prea penalaoh go on
Niciodata nu se abordeaza un tip care e inconjurat de o gasca de tipi, un tip care oricat de ultra sweetchatterbox ar fi stii ca are prietena, un tip care are "antecedente" la capitolul relatii etchee hee

| smile a răspuns:

Buna! Sincer pentru mine nu conteaza cine face primul pas insa ai dreptate de cele mai multe ori fetele fac primul pas cu toate ca ele ar trebui sa fie fie cele timide.Depinde de la baiat la baiat.Nu toti sunt la fel. Uni considera ca nu au nicio sansa in relatia la care ei doresc sa o aibe cu persoana respectiva. Fundita?happy

| Alina0491 a răspuns:

Ei, sa stii ca acum s-a schimbat treaba. Daca iti place un tip si el nu face nici o miscare, nu mai trebuie sa stai cu mainile-n san ci trebuie sa ataci. Asa-i la noi, n-ai ce sa faci, astia-s baietii nostri happy

| Rioko a răspuns:

AI drepate 100% (dupa mine cel putin). Acum raspunsurile la intreabri, in ordinebig grin ba da asa mi se pare logic, da el ar trebui sa incepa totul; nu stiu de ce sunt timizi; cred c a da asa sunt unele persoane...Asa te vreau!laughing sa nu te duci niciodata la un baiat si sa ii spui ca il placi... ma refer sa te trezesti asa ca din senin aa stii eu te plac blushing

| foxi a răspuns:

Asa ar fi normal, dar mai sunt si anormali pe pamant!

| stefanel11 a răspuns:

Ehhh...scoateti-ne ochii ca suntem timizihappyLasand gluma nu mi se pare normal.Si la mine in clasa baietii parca se ascund cand le place o fata...de sarutat sau tinut de mana ce sa mai zic

| chupachups1234 a răspuns:

Pai teoretic da. Dar daca el nu face nimic ce faci il astepti 2 ani?hee hee

| Luciana_7235 a răspuns:

Nu este nimic anormal, este doar EGAL. Asa cum o fata poate, si are dreptul sa fie timida, asa si un baiat are dreptul sa fie timid...deci, cam atat. Nu trebuie sa faci primul pas, ci sa il ajuti macar sa faca un pas daca te simti mai bine asa. Daca nu, asta este, treci peste el, cauta unul mai putin timid si sa speram ca nu vei ajunge sa te intrebi ce ar fi iesit daca ai fi facut ceva... chiar nu este important cine face primul pas, nu asta iti arata respectul pentru tine ca fata, de fapt asta e chiar nesemnificativ. important este de fapt ce urmeaza dupa acel pas. Acolo e respectul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu mi se pare ca baiatul ar trebui sa faca primul pas intr-o relatie. Ar trebui sa-l faca cel care simte. Sa-l ajute pe celalalt daca vede ca este mai timid. Atata timp cat chiar simti ca cealalta persoana chiar este speciala de ce ai astepta la infinit pana o sa faca ea primul pas? Nici macar nu imi plac baietii despre care vorbesti tu ca "nu exista" in Romania. Sunt genul de baieti tupeisti care nu stiu unde se afla limita bunului simt si a respectului. Prefer unul timid, care are educatie decat unul care se afla in cealalta parte.