| Britta a întrebat:

Voua nu vi se pare ca sunt parca tot mai putini useri pe TPU. Adica inainte puneai o intrebare si raspundeau imediat, acum trebuie sa astepti mai mult. Oare de ce? Sau doar mie mi se pare?!

Răspuns Câştigător
| Hasz a răspuns:

Da, unii au plecat, a inceput o generatie de "moderni" draga si acum venim cu intrebari jmechere ca facem dragoste la 13 ani si la 10 ani te trezesti ca poti fii pe centura.Lumea asta se face din **** in rahat mare, n-ai ce sa faci, mai traim asa pana in 2020, dupa 2020 ne impuscam intre noi pentru supravietuire.Halala omenire a ajuns marea majoritatea, prietenii te tradeaza, singurii tai prieteni sunt cei cu care faci afacarere si multe alte shit-uri.In fine, da, candva era o populatie masiva de useri activi si cu o capacitate mintala normala, acuma....meh, activi dar copilarosi.

| Britta explică (pentru Hasz):

Mdeaaa...esti realist, bravo! Stiu ca acum in jur de 4-5 ani mai intram pe aici si era altceva, acum lumea e preocupata aproape numai de prostii... si e din ce in ce mai rau odata cu trecerea anilor.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se pun intrebari mai multe si mai proaste in principiu

| OldSoul a răspuns:

Orice e posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a note de la Ayalyax si Suntserios.

| frostxtq a răspuns:

Eu cred ca sunt chiar multi utilizatori, poate ti se pare tie. Depinde si ce gen de intrebare pui, multi nu iau in considerare intrebarile copilaresti.

| farfuriaverdex a răspuns:

Conteaza foarte mult intrebarea pusa