anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua v-a fost teama atunci cand v-ati sarutat prima data? sincer, fara nicio jenahappy.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Teama in nici un caz, multe emotii si multa placere. Asta si fiindca am facut-o la o varsta la care intelegeam implicatiile acestui act si puteam sa ma bucur de senzatiile oferite (la 15 ani si jumatate).

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

In nici un caz teama.happyCa doar nu patesti nimic de la un sarut big grinAm avut emotii dar cu timpul am trecut peste ele.happyOricine la primul sarut are emotii.happy
Primul meu saruta fost la 13 ani.happy

| buburuzAndreea a răspuns:

Da, normal ca mi-a fost! Oricum sa stii ca primul sarut nu e neaparat ceva magic asa cum vezi in filme. E... ciudat. Mai tarziu, cand te obisnuiesti devine placut. Depinde si de persoana cu care te saruti. Daca va cunoasteti foarte bine e mai usor, mai confortabil.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Teama? nu i-as spune teama... mai mult emotii... e normal sa ai emotii este ceva care iti vei aminti toata viata... la mine a fost ceva fff amuzant si asta pentru ca la amandoi a fost primul sarut... si dupa ce s-a intamplat eu am intrebat sec - da asa se face? asa se saruta? am fost dezamagita un pic... insa el a interpretat totul gresit a crezut ca eu sunt experta in saruturi si de fapt il certam ca nu stia sa sarute, el s-a jenat si nu a maia vut curajul sa ma satute o vreme buna... si asta am aflat la cativa ani buni (dupa vreo 10 ani ) dupa ce s-a intamplat...

| aneta a răspuns:

Pe mine m-a cam luat prin surprindere.era dupa o teza... dra nu poat sa zic k mi-a fost teama...mai degraba am fost uimita.big grin

| mitica_6163 a răspuns:

Se spune ca primul sarut nu se uita niciodata, dar sa fiu al naibii daca-mi amintesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Teama? Nu, eu eram maestrul sarutului in scoala generala. Sarut fete din clasa a doua, doar prima oara nu imi aduc aminte cum a fost, ca eram cam beat si mai si fumasem un pachet de tigari inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt danut, si mi-a fost frica sa spun pana acum, primul meu sarut a fost cu un baiat, era de fapt fratele meu dar am aflat asta doar ani mai tarziu, se spune ca nu poti uita, si asa este chiar nu am uitat de fiecare data cand il privesc imi amintesc, dar este casatorit deja, se pare ca unii au trecut peste, ma bucur pentru el, in timp ce eu am ramas doar cu amintirea, sa nu ma intelegeti gresit, sunt bisexual...

| Anca_6788 a răspuns:

Ma treceau toate sentimentele mai ales ca ma luase prin surprindere.Pana la urma a fost totul bine.
Primul sarut tot la 13 ani

Întrebări similare