| AstaMica15 a întrebat:

Voua va convine ca a castigat adrian tutu 120.000 euro la romanii au talent?

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Daca ne convine ca a luat el banii, mie da ca avea cea mai nefericita situatie materiala dintre toti participatii cred thinking si cea mai ipresionata poveste, ca nu ia meritat, e partea a2a, ca poate era altu cu un talent mai bun, nu conteaza, felicitari lui! happy

13 răspunsuri:
| Radu_5166 a răspuns:

Mie unul nu-mi convine ca a castigat!happydeoarece erau mult mai multe talente acolo! Imi place cum canta dar nu trebuia sa castige eloh go onhappyAcum si oamenii au decis cine castiga si cine nu!

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Daaaaalove struck

| razvy9912 a răspuns:

Mie imi convine pentru ca el este si orfan si si are voce buna si mai si canta cantece bune

| alissa6 a răspuns:

Da, cred ca merita...

| RichRoll a răspuns:

Razvy are dreaptate. e orfan si are o voce frumoasa in plus isi compune singur melodiile. insa mai erau si alte talente mai bune care nu au intrat nici macar in semifinale.
imi convine ca a castigat el insa simt ca voturile au fost si aranjate putin

| Vasilina a răspuns:

De convenit, nu stiu daca imi convine, dar ma bucur enorm pentru el:X pentru ca el avea cea mai mare nevoie de acesti bani!

| MiK3L a răspuns:

Da. A meritat. Nu e usor sa nu ai parinti la varsta la care ai cea mai mare nevoie de ei. sad

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Ei bine, ce mai conteaza acum? Romanii au votat si pana la urma e si el talentat.Mai bine il sustinem ca nu avem incotro...si stati linistiti ca multi alti participanti au cariera asigurata.

| Cher22 a răspuns:

Pai mi-e imi convine pentru ca oricum era vai de capul lui [ daca i-a murit parintziii straight face ]. Dar trebuia sa faca cum a spus Cristina si Alina sa dea la fiecare catva pentru ca este o suma mare.
Sau pro tv sa imparta bani 50. 000 locul 1, 30.000 locul 2, iar locul 3 10.000 euro. Si sa mai dea si la ceilalti cate pic.happy

| BuBu_6578 a răspuns:

Nu ...pentru ca majoritatea l`au votat pentru starea lui familiala ...pentru ca erau multi mult mai buni parerea mea.

| Crysstynaa_1272 a răspuns:

Normal!:Xchiar merita.

| Alternosferatul a răspuns:

Prima data, cand "Romanii au talent" debea incepea s-a zis ca acesta este un concurs unde cel mai talentat va castiga. Doar ca in timp l-au prostit, al fel ca Eurovision-ul. In finala a contat parerea telespectatorilor. Problema este ca ei au fost impresionati de povestea si nu de talentul lui Adrian Tutu. Adica sa fim seriosi: Adrian Tutu este doar un om care n-are cine stie ce talent deosebit. Lucrul deosebit la el este povestea trista. Dar, de fapt ce face? El nu canta, el boceste cuvinte pe o melodie. Ca el sunt destui. Este rap/hip-hop invatat pe strada, nu este iesit din comun.
Dupa parerea mea, daca vor pretinde in continuare ca cel mai talentat va castiga, sa nu mai prezinte povestile pentru ca influenteaza prea mult telespectatorilor.
Aceasta e parerea mea.

| pwp a răspuns:

Eu ma bucur ca a luat Adrian marele premiu happy
dar, eu as fi dat asa banii :
locul 1 : 60.000 euro
locul 2: 40.000 euro
locul 3: 20.000 euro