anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va e frica de moarte? Adica stim ca va veni o data candva vremea in care o sa murim, iar asta pe mine ma cam pune pe ganduri...Voi ce credeti?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, mi-e frica doar ca atunci cand voi muri nu voi fi facute destule in viata (lucruri bune)

| beautifulkiss a răspuns:

Buna,sincer da, imi este frica pentru ca nu vreau sa se intample ceva si sa mor devreme si sa nu fi apucat sa fac ceva in viata, lucrurile pe care vreau eu sa le fac. Vreau sa traiesc mult ca atunci cand voi avea copii sa ma aibe mult timp langa ei si sa pot sa am timp sa-mi traiesc viata asa cum trebuie.Numai bine.

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Tuturor le e frica, cu toate ca neaga acest lucru. Si. Este normal. Odata si odata vom pleca de pe acest pamant. Dar frica e, deoarece nu stim ce se va intampla dupa ce vom muri. Murim, si?
Cam asta e. sad Mai mult tristete decat frica.

| M25M a răspuns:

Nu este neaparat o frica de moarte, ci de necunoscut, nu putem avea nici o certitudine ca va fi ceva dupa(eu personal nu cred in varianta crestina, musulmana sau hindusa cum ca sufletul va trai intr-o forma sau alta).
Nu pot spune acum daca mi-e frica sau nu, inca nu am trecut printr-o intamplare care sa-mi releve daca sau nu imi este frica de moarte.

Răspuns utilizator avertizat