| lovelovelove a întrebat:

Voua va plac fetele grase? am vazut azi o fata destul de plinuta si niste baieti se luau de ea sad iar ea nu le facuse nimic...

20 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca as fi in locul ei m-as durea fix in (beep) ala mare al meulaughing
Oameni care judeca dupa aparente sunt la tot pasul.De ajuns o plimbare in parc sa ii vezi in actiune cum se iau de personale inalte, slabe, grase, demodate, banale, care mananca arahide, care aleraga nu stiu cumhee heeEi sunt net superior, noua astora banali, prafuiti, care n-avem haine de firma.Sunt un fel de zei contemporani, au dreptul sa judece pe toti si sa le puna etichetatongue
Nu conteaza cine esti sau cum arati ci conteaza ce ai in cap. Dar cui sa ii spui astea? N-ai cuiraised eyebrows
O sa murim cu aceste cure de slabit miraculoase de gat pentru ca ne-a zis colega ca am pus 500 de g pe solduriraised eyebrows

| Flav a răspuns:

Imi plac fetele cu suflet bun, educate si cu bun-simt. Ca e grasa sau ''slabanoaga''...fizicul este efemer!

| Anduciu a răspuns:

Baietii care se iau de fetele plinute sunt niste...Stiu ei cum sunt. Daca spui cuiva ca e urat, asta nu te face mai frumos. Daca spui cuiva ca e gras, asta nu te face mai slab.
Oameni fara minte.Sau daca au minte, e subdezvoltata.

| ing. a răspuns:

Buna.Nu conteaza atat de mult aspectul, mai mult conteaza caracterul, sentimentele acelei persoane.Am o prietena plinuta, care stie sa se faca respectata.Mai bine grasa, decat cu ganduri rele, cum au acei oameni care nu stiu sa faca altceva decat sa critice aspectul persoanelor.Nimeni nu este perfect.happy

| rey a răspuns:

Pey... contează foarte mult şi cum gândeşte nu neaparat cum e, slabă sau grasă, contă psihologia şi coeficientul de Iq, temperamentul pe care îl are şi perseverenţa.

| Daniella13 a răspuns:

Depinde de fiecare. Eu sunt de parere ca. daca placi o fata nu o placi pentru ca e plinuta, foarte slabuta, pentru ca are forme, pentru ca a castigat un premiu sau altele. o placi pentru ca e ea.De multe ori fetele mai plinute se ataseaza mai usor si vor fi langa tine iar unele fete care arata chiar foarte bine poate peste ceva timp vor cauta "ceva mai bun". depinde.

| Iubesc Limonada a răspuns:

Nu chiar

| Ixchel a răspuns:

Nu trebuie sa facem discriminari, fiecare e asa cum i-a fost dat sa fie happy Fiecare trebuie acceptat pentru ce ii, nu pentru felul in care arata.
Dar din pacate exista persoane (ca acei baieti) care gasesc in aceste fete persoane pe seama carora se pot distra, isi pot bate joc cum vor ei si din aceasta cauza multe dintre fete raman "traumatizate". Mai ales daca li se intampla asa ceva la o varsta frageda. happy

| loredana2012 a răspuns:

Acei derbedei sunt niste golani... Un baiat adevarat nu se comporta asa si nu se ia de o fata pe strada. Ce daca e grasuta? Foarte bine, decat sa fie anorexica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare dintre noi are aspectul lui, asa ne-a dat Dumnezeuthinking eu zic ca cei care zic sunt niste prosti, si ma scuzati daca am jignit pe cineva dar asta simt. tu fa ce-ti spune inima, nu ce spun ceilalti, pentru ca s-ar putea sa-ti para rau dupa ce o vei pierde. poate are un suflet ff bun, iar ei, scuzati repetitia, sunt niste prosti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca imi plac, fetele daca nu sunt plinutze nu mai sunt fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place destul de mult ca ai abordat acest subiect desii persoanele care au postat aici au raspuns intr-un mod pozitiv acestui subiect din pacate majoritatea persoanelor cred ca au dreptul sa judece de parca o persoana poate alege sa fie slaba sau grasa eu de exemplu asa sunt de cand m-am nascut ce trebuie sa fac sa dau vina pe parinti pentru ca m-au facut asa? asta e trebuie sa ma resemnez si sa indur rautatea oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stii. chiar nu conteaza daca o persoana ese grasa. lumea ii ignora pentru ca lor le e lene, sa spun asa, sa intre adanc in sufletul acelei persoane sa vada cat desteapta si sincera si ca are multe calitati. nu stiu de ce fiind gras este un impediment. ca frate si eu am 2 maini si 2 picioare si 1 cap ca cele slabe. nu inteleg ce difera. doar pentru ca sunt mai grasa chatterbox nu inseamna ca e sfarsitu si ca trebuie sa te iei dupa toti dobitocii lumii. doar nu traiesti cu ei in casa. sau ei nu sunt parte din tine.nu sunt stapanii tai. bine a facut ca nu ia bagat in seama. am observat ca unii oameni chiar numai gandesc. parca au aer si 3 cuvinte in cap. in fine. am spus ce aveam de spus. si eu sunt o fata mai grasuta si a inceput sa nu imi pese. nu este vina mea ca sunt asa. si cei carora nu le convine sa intre in pamant ^^.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde caracter cum e la suflet lumea e multa si pareri sunt deferite...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? si eu-s plinuta si-mi aleg tinutele cu grija sa nu scot in evidentza defectele...am avut 92 de kg si am ajuns la 77 fara cure sau diete pentru ca nu ma pot tine de ele dar in 3 ani am reusit sa dau jos atata. ei bine acum ca sunt mai slaba ca acum 3 ani toti imi spun ca eram mai bine mai plinutza.eram mai frumushica.acuma cica is trasa la fata si am cearcane. oricum vreau sa ma apuc de sala sau sa fac ceva am 1, 75 si 77 kg sunt ca un animalut mare. haha ...io v-am pupat

| fobie de mate a răspuns:

Ce e in interior conteaza. exteriorul il poti schimba dar interiorul nu prea.sincer mie nu-mi prea plac slabanoagele. 8-). zici ca sunt frunze si parca nici-o haina nu sta bine pe ele thinking

p. s. m-as rade ft tare ca dupa cativa ani sa vina fata aceea la baieti, total schimbata si aia sa se indragosteasca pana peste cap de ea si atunci fata sa se ia de ei ca sunt prea cretini pentru ea si sa ramana aia cu "capu-n soare"laughing))

| monicalina a răspuns:

Trebuie sa-ti spun din propria experienta sad si stiu cum e ca cineva sa-ti spuna graso.si altele. cand am citit asta ce au comentat cei lalti oameni mi-a venit sa plang crying eu nu sunt o persoana foarte fericita de felul in care arat.nu stiu cum sa fac ca asta sa ma mai afecteze.cryingdar cred ca pe altii din jurul meu faptul in care arat ii distreaza.de multe ori mias fi dorit sa mor decat sa fiu asa.

| Crazy_9368 a răspuns:

Nu totul se reduce la numarul de kilograme ale unei persoane. S-au luat de ea pentru ca inteligenta lor la asta se reduce. Nu pot sa te asigur ca fetele grase sunt placute de toata lumea, insa pot sa iti spun ca situatiile de genul asta o sa se repete doar pentru ca oamenii inca nu pot scapa de anumite conceptii. Practic, uneori invelisul e mai important decat continutul. Ideea e sa ne pastram continutul integru pentru ca in cele din urma asta conteaza. Frumusetea, greutatea sunt relative, nu putem sa caracterizam o persoana dupa astfel de criterii. Asta ar putea fi o mare problema pentru cei din ziua de azi.

| Jigoku a răspuns:

Sa le fie rusine. nu au invatat sa respecte oamenii. poate nu era vina ei ca este asa. si odata ce ei se comportau asa o descurajau mai mult. stiu cum este si te simti foarte rau in momentul acela. parca noi trebuie sa ne ajutam unu pe altu nu sa ne aruncam semenii in intuneric mai rau. oricum nesimtirea si inteligenta lor si-a spus cuvantu. nu inteleg de ce noi cei "diferiti" nu suntem acceptati. pana si criminalii sunt, dar noi nu. nu avem mai nimic defect. dar e bine ca sunt persoane care accepta asta. si care nu, sa fiti tot asa ca e "foarte bine". ^^.

| bruneta_2739 a răspuns:

Baieti din ziua de azi se uita mai mult la cum arati.foarte putini ii intereseaza cum gadesti.