De la fiecare poti invata cate ceva. De aceea, imi plac ambele personalitati. De fapt asa inveti sa fi rezonabil. Rezonabilitatea sa fie cunoscuta de toti oamenii.
Eu de obicei sunt tacut, si persoanele foarte vorbarete ma obosesc. E ok sa ai subiecte de discutie cu cineva, dar nu eu care sunt tacut de fel sa stau si sa ascult pe cineva vorbaret cum trancane despre chestii care nu ma intereseaza. Am un coleg de genul si doar cand il aud imi vine sa adorm. Mai vorbesc si eu, dar doar despre subiecte care ma intereseaza.
Eu cred ca este important sa stii cand sa asculti, dar si cand sa vorbesti. Deci pentru mine, cel mai bine este sa le ai pe ambele. De exemplu, uneori simt nevoia sa fiu tacuta, dar cand eu am chef sa vorbesc, nu mai imi tace gura. Mie imi plac ambele personalitati totusi, deoarece cred ca cu totii suntem speciali in felul nostru
Cele tacute. Ma enerveaza persoanele vorbarete. De obicei abordeaza subiecte inutile, fac multe glume proaste si parca nu ar gandi inainte sa vorbeasca.
Cele care vorbesc cu ratiune si au habar de ceea ce afirma si pot dovedi ceea ce afirma
Imi plac ceva mai tacute fiind ca eu vorbesc destul de mult dar totusi sa nu fie tacut/a toata seara sa nu zica nimic.
Imi plac persoanele deschise, vorbarete.
In principiu, ocolesc persoanele tacute, am senzatia ca ascund ceva si nu sunt sincere.