Bianca Dragusanu seamana cu Barbie. Nu stiu daca e neaparat de bine... e cam... plasticata
Da...o fii ea plasticata toata, dar e destul de frumoasa.Si,spre deosebire de alte fufe din showbizz, o duce cat de cat capul
Nu, mi se pare prea falsa si are prea multe operatii estetice (femeia de plastic ), in plus este disperata dupa publicitate si bani. Nu stiu ce ar face daca n-ar mai fi celebra. Parerea mea!
Tu ce crezi despre ea?
Nu,e o pitipoanca. Din vai de curu' ei a ajuns mare doamna si nici macar nu a facut ceva sa ajunga mare "vedeta".E doar fosta iubita a lu' poponel sau cum il cheama Botezatu.Si nici macar frumoasa nu e...
Nu,e o proastă, o incultă, o vedetă de carton. Se duce naibii ţara asta cu toate panaramele care ajung vedete peste noapte.
Daca nu si-ar fi facut atatea operatii pana acum arata ca naiba ..
Cu buzoacele alea in fine.
Sunt de`acord cu ce a spus ColdSummer.
Nu prea.
Arata bine la corp, dar la fata, bleachhh, este urata, cu tot cu operatiile ei. Si in plus,, de ce o criticati atata ca si-a facut niste operatii? Da, arata asa datorita lor, dar pana la urma a fost decizia ei.
La fata parca e vrajitoare are un nas cat China.
In al doilea rand, nu era decat o papusa din Playboy pana sa devina iubita lu Botezatu'.
A devenit vedeta datorita relatiilor pe care le-a avut cu bogatasii astia [ Botezatu, Cristea ].
Acum, e deja Burlacita [ cica cea mai dorita femeie din Romania ], si de fapt e urata cu draci.