| JustBeHappy a întrebat:

Voua va place de iubita lui Justin, Selena? Eu cred ca e ingamfata. Cu cine credeti ca s-ar potrivi Justin mai bine?

Răspuns Câştigător
| EllaBebs a răspuns:

.nici mie nu prea imi place relatia lui cu selena dar daca el o iubeste n-are de cit sa se intilneasca cu ea cine sutem noi sa luam decizii pentru justin el stie mai bine.

12 răspunsuri:
| allthegoodnamesaregone a răspuns:

Cu Muma Pădurii, mai mult ca sigur

| UnZambetTeRog a răspuns:

Nu poti sa spui cu cine se potriveste o persoana oh go on... El ii cu cine vrea el sa fie nu cu cine vrei tuh. Si despre Selena ai tuh o parere proasta acum ca e cu Justin. Bv lor.

| DrunkShepp a răspuns:

Amaratul ala nu s-ar potrivi cu nimeni, el e un gay asa ca, chiar ca selena nu e buna pentru el.Gaystin Biberon merita sa moara, ataca femei pe strada si are ''probleme'' cu degetul mijlociu, daca intelegi.merita sa ramana singur pe veci...e un fraier care nu isi mai aminteste de unde a plecat(canta pe strazi pentru. bani)

| twlight a răspuns:

Eu cred ca s-ar potrivi mai bine cu o fata de varsta lui.Voi nu credeti?

| Anileda a răspuns:

Scumpa cu tine s-ar potrivi.O pereche ideala.

| teodoryo a răspuns:

Frate numai retardatzi astia cu justin bieber naiba nici nu stiu cu se scrie. uitati-va frate la el ca nu stie sa cante doar a avut norock

| OHmyGosh a răspuns:

Tu crezi ca e ingamfata,pentru ca mori de invidie,de-aiatonguetonguetongue!
Ea n-are de loc fite, nu face mofturi si nu se lauda.
Cine esti tu sa judeci?
Daca intr-adevar esti fana J.B., atunci ai accepta ca sunt impreuna.

| IngeruMeuCurcubeuTau a răspuns:

Cu mine nu ar fi super? jusioana

| Raton a răspuns:

Hu samantar obsedat de un pedofil afon ca justin biberon

| cooldenisua19 a răspuns:

Nu inteleg de ce sunteti asa nebuni dupa justin e un simplu om care a avut noroc si in plus nu este frumos si nu canta ca un inger chiar nu va inteleg de ce sunteti opsedate de un cretin?

| Sconcsiş a răspuns:

Cu tomberonul

| Tasya05 a răspuns:

Mie nu imi place de selena DELOC! Mie mi se pare ca ea doar se foloseste de Justin...dar in fine. poate ei chiar se iubesc...Dar orice ar fi mie tot imi displace! Mi-ar place ftt mult daca justin ar fi cu Jasmine Villegas! Se potrivesc! :X

Întrebări similare