| IustinaSiAtat a întrebat:

Voua va place istoria?
Daca da. dc?
Daca nu. dc?

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

Mie nu imi place.happy
Pentru ca trebuie sa invat foarte multi ani si date, si oricum dupa 2 zile le uit...si...pe cine intereseaza TOATE micile detalii de la o lupta, un eveniment, etc? Inteleg ca e bine sa ai habar cat de cat, sa stii ce inseamna, dar nu atat de detaliat cum iti prezinta la scoala. Dar na, asta e invatamantul romanesc!tongue

11 răspunsuri:
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Mie imi place istoria...[Despre istoria Egiptului] Istoria Romaniei si a altei tari .estc.nu`mi place
Mai interesanta este istoria egiptului love struck

| lailla a răspuns:

Da. Este foarte interesanta sa o asculti sau sa vezi un documentar.
Dar nu imi place sa o invat.

| NoMusicNoLife a răspuns:

Mie imi place pentru ca se tot intampla chestii nu ca la geogra acolo is numa denumiri si ii naspa. Asa la istori daca se tot petrece ceva retii mai usor si inveti mai usor pentru ca te captiveaza actiunea sau cam asa ceva. Mai ales lectia cu Primul razboi mondial a fost cea mai tare. ca era cu razboi si lupte si no astea le-am retinut ff usor tongue

| cryssa a răspuns:

Nu, nu imi place
din simplul fapt ca fac istorie de 2 ori pe saptamana si o ora de civica cu profa de istoriestraight face
mi s-a acrit de fata eistraight face
si m-am saturat de atata istoriestraight face

| NoCharachter a răspuns:

Neah... pentru ca trebuie sa retii anii, razboaiele... e cam greu.

| Bylok a răspuns:

Buna!

mie imi place istoria, insa nu stiu de ce(stiu ca suna stupid, insa ma atrage si invat foarte repede lectiile)winking

tie iti place istoria?

| forever4you a răspuns:

Da este printre materiile mele preferatelove struck

Imi place sa aflu despre stramosii nostri si despre trecutul lumii, in plus invat repede toate datele si tot ce ne preda profabig grin

Cealalta materie preferata este francezabig grin

| aniiledha a răspuns:

Mie nu imi placestraight face pentru ca nu ma intereseaza trecutulhappy pe mine ma intereseaza doar prezentul si viitorulhappy

| CoCaCoLa a răspuns:

Pai imi place da nu chiar asa de mult
pai ii draguta ca is chesti interesante

| wassssup a răspuns:

Da, chiar imi place. nu pot spune de ce, pentru ca nu stiu cum sa spun. cand de indragostesti de o materie nu poti explica de ce, deoarece asa simti din interior.

| Patricia a răspuns:

Nu imi place ca trebuie sa invat... e interesanta.thinking si profa e foarte de treaba, radem mereu...(nu o asculta pe cryssaoh go on)la civica ne distram si mai multoh go on

Întrebări similare