anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va-r conveni daca iubita voastra ar purta ochelari?

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Buna happy

Intrebarea aceasta imi aduce aminte de cineva...prietenul meu o singura data mi-a reprosat asta (in toiul unei discutzii) si ne-am despartit.laughing

Desigur caci conteaza laughing Desi culmea! Intr-o zii cand am fost prin oras, toate cuplurile, adica totzti baietii pe care i-am vazut erau de mana cu cate o ochelaristahee hee Coincidentza? happy

Mnu stiu, probabil happy
Succes!winking

( Si n-o mai critica pe fata aceea saraca, nu-i mai cauta nod in papura, ca dupa aceea patesti cum facut si eu cu "pretenul meu scump"hee hee Daca o iubesti, o iubesti asa cum e. happy Dar daca u te lovesti de orce chestie la ea, inclusiv ochelarii, inseamna ca n-o iubesti cu adevarat happy Fara suparare!)

P. S.: Fetelor, ochelarii nu sunt un "defect", ci un "accesoriu" happy

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Bineinteles.Nu conteaza accesoriile, daca e frumoasa ochelarii nu ii strica frumusetea si totusi sufletul, caracterul e de apreciat, de placut, de admirat la o fata nu accesoriile si hainele.Nu ar strica cu nimic pentru mine daca fata ar avea probleme cu ochii si ar purta ochelarii.Numai bine

| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi eu sunt fata, si pe mine ca fata nu m-ar deranja daca iubitul meu ar purta ochelari, deoarece eu nu ma uit cum arata in exterior ci cum este in interior!
Bafta si Sarbatori Fericite!

| rocky_2741 a răspuns:

Da nu asta conteaza

| ellyshor94 a răspuns:

Eu port ochelari. si nu am fost respinsa nikiodara pentru acest motiv
mi se pare o prostie sa critici lumea doar pentru ca poarta sau nu ochelari...

| IloveCretakerIsDeadTemporarily a răspuns:

Ce intrebare.
Daca trebuie sa poarte, poarta. E mai importanta sanatatea ei si a ochilor ei decat cum o fac ochelarii sa arate. De ce, ai vrea o iubita frumoasa, care nu vede bine?

| Celldweller a răspuns:

Daca o iubesc n-as avea ce sa-i reprosez. E vorba de sanatatea ei si in plus ar putea arata foarte bine cu ochelari.