Buna
Intrebarea aceasta imi aduce aminte de cineva...prietenul meu o singura data mi-a reprosat asta (in toiul unei discutzii) si ne-am despartit.
Desigur caci conteaza Desi culmea! Intr-o zii cand am fost prin oras, toate cuplurile, adica totzti baietii pe care i-am vazut erau de mana cu cate o ochelarista
Coincidentza?
Mnu stiu, probabil
Succes!
( Si n-o mai critica pe fata aceea saraca, nu-i mai cauta nod in papura, ca dupa aceea patesti cum facut si eu cu "pretenul meu scump" Daca o iubesti, o iubesti asa cum e.
Dar daca u te lovesti de orce chestie la ea, inclusiv ochelarii, inseamna ca n-o iubesti cu adevarat
Fara suparare!)
P. S.: Fetelor, ochelarii nu sunt un "defect", ci un "accesoriu"
Bineinteles.Nu conteaza accesoriile, daca e frumoasa ochelarii nu ii strica frumusetea si totusi sufletul, caracterul e de apreciat, de placut, de admirat la o fata nu accesoriile si hainele.Nu ar strica cu nimic pentru mine daca fata ar avea probleme cu ochii si ar purta ochelarii.Numai bine
Poi eu sunt fata, si pe mine ca fata nu m-ar deranja daca iubitul meu ar purta ochelari, deoarece eu nu ma uit cum arata in exterior ci cum este in interior!
Bafta si Sarbatori Fericite!
Eu port ochelari. si nu am fost respinsa nikiodara pentru acest motiv
mi se pare o prostie sa critici lumea doar pentru ca poarta sau nu ochelari...
Ce intrebare.
Daca trebuie sa poarte, poarta. E mai importanta sanatatea ei si a ochilor ei decat cum o fac ochelarii sa arate. De ce, ai vrea o iubita frumoasa, care nu vede bine?
Daca o iubesc n-as avea ce sa-i reprosez. E vorba de sanatatea ei si in plus ar putea arata foarte bine cu ochelari.