| Irina777 a întrebat:

Voua vi s-a antimplat vri-o data sa fiti inconjurati de toti cei dragi, dar totusi sa te simti singur? Eu am de ceva timp aceasta senzatie, e insuportabila, toti cei apropiati sunt aproape, totusi ceva nu e in regula...ma simt foarte, foarte singura...chiar imi vine sa pling citeodata de aceasta singuratate. Ajutati-ma va rog, cum sa procedez ca sa scap de ea?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Si eu ma simt cam la fel si inca nu am gasit nici eu raspunsulsad

| rockmeout a răspuns:

Daca te simti singura, chiar si in jurul celor apropiati, inseamna ca esti prea inchisa in tine. Poate ca ai niste probleme pe care nu le discuti cu nimeni. Daca ti-e rusine de parinti, poti macar sa vorbesti cu prietenii.Ti-ar fi mult mai bine decat sa suferi in tacere.happy

| Irina777 explică (pentru rockmeout):

Da ai drepate..cred si eu ca asta e cauza, dar nu pot face nimic, asa e firea mea...decand ma stiu sunt inchisa in sine...si nici macar prietenilor nu le pot spune ce am pe sufletsad

| rockmeout a răspuns (pentru Irina777):

Incearca.Sigur ai o prietena ceam ai buna, in care ai incredere. Vorbeste deschis cu ea. Dupa aceea, te vei simti de ca si cum ti s-a luat o piatra de pe inima.happy Am trecut si eu prin asta cu vreun an jumate in urma.Dar asta e cea mai buna solutiewinking funda?puppy dog eyes