Cineva a tot incercat sa intre pe Id-ul tau bagand tot felul de parole gresite
Peste catvea ore vei putea intra
Si mie mi se intampla si ma enerveaza
fundita?
Nu-ti accepta parola chiar daca e corecta atunci cand o scrii cu litere mari si cand ti-ai facut id-ul era cu litere mici sau invers.
Cineva ti-a incercat parola.si nu a nimerit-o si dupa nu stiu cate incercari cei de la Yahoo iti blocheaza id dar iti arata o chestie [ whate`] si sunt 3 obtiuni si alege aia sa-ti deblochezi id nu mai stiu cum i zice...iti arata id tau si scrii parola care tu o sti si gata :]
Am patit si eu :]
Salut. Un ID se blochează numai și numai dintr-un singur motiv : Ai introdus parola greșită de mai multe ori. Pentru a debloca ID-ul respectiv, trebuie introdusă parola corectă.
Am avut aceeasi problema ai 2 solutii ori cineva tia gasit parola ai ti-a schimbat parola si acu nu mai poti intra sau tia blokat id si nu mai poti intra sfatul meu este sa mai incerci de inca cateva ori daca nu merge schimba-ti id...
Ai doua solutii ori cineva tia gasit parola si ti-a schimbat-o si nu mai poti intra ori tia blocat id deci daca nu-ti mai merge incercand de inca cateva ori atunci trebuie sa iti sxcchimbi id asa cum am facut eu!
Da Cu sigurant asta! Sau a folosit cineva un program sa iti blocheze idu. Sunt programe din astea am si eu unul din aceasta. Deci 3 variante sunt :
1. Ai gresit tu parola de prea multe ori
2. Cineva a incercat sa-ti intre in id si a gresit parola.
3. Ti-a blocat cineva idu intentionat.