| Cristinna_8657 a întrebat:

Voua vi se pare bine ca in clasa a6-a sa ai un iubit?

Răspuns Câştigător
| MarinaElena a răspuns:

De ce nu? Multe fete au in aceasta clasa unulwinking.

7 răspunsuri:
| dexro a răspuns:

Depinde happy el cati ani are?

| jo_7070 a răspuns:

Pai daca iti vezi de scoala si invetzi sa zicem ca ai si tu dreptu asta... da nu cu pupici p gura si din alea... serios. ascultama:*:* ai vremee pff

| wimpyannya a răspuns:

Nu... chiar nu. Sincera sa fiu toate au luat-o razna. adica ma uit pe forumuri si vad fete care spun ca primul lor sarut a fost la 15 ani sau la 16 ani. Asta fiind in generatiile trecute. Generatia asta din 98 incoace parca au innebunit. Nu numai ca unele au iubit in clasa a6-a, dar mai fac si alte chestii... Stii la ce ma refer. Si mi se pare depasita chestia asta. Copialria e frumos sa o traiesti ca un copil.Ori la clasa a6-a nici nu cred ca stiu fetele alea ce inseamna iubirea, ce semnifica ea cu adevarat. Asta este opinia mea, fiecare cu propriul punct de vedere.

| marius29 a răspuns:

Depinde ce iubit

| All3Cs4ndr4 a răspuns:

Da e normal!

| Ayna a răspuns:

De ce nu? Daca iti place pustiul si aceasta relatie nu iti incurca la altele, cum ar fi invatatura sau treburile casnice; nu vad nimic rau in aceasta.In primul rind astfel te mai distrezi, intilnesti si faci lucruri noi.
Doar ca vreau deodata sa te avertizez: citeodata se mai intimpla si lucruri mai neplacute, sau chiar oamenii se mai despart.Si desi este foarte dureros, sa stii ca viata nu se termina aici.Viata e lunga si prieteni o sa mai ai o multime.De aceea,nu-ti face mari planuri de viitor(cum obisnuim sa facem noi toate cind incepem o relatie). Foloseste-te de moment ca sa te distrezi si sa te simti bine.Dar undeva sa fii mereu pregatita ca in caz de ceva,sa nu suferi mult!
(Nu vreau sa te intristez si chiar putin am deviat de la tema! Dar nu cred acest sfat sa iti incurce in viata!)
Dar ce tine de intrebare, este ceva normal sa ai la aceasta virsta un prieten! Si pe linga faptul ca ai o persoana alaturi careia ii spui tot ce ai pe suflet si te sustine, mai acumulezi experienta. ceea ca o sa iti prinda bine!
Succese! PuPiCi! :*

| Cristinna_8657 explică:

Mai vreau pareri