| Alice_9782 a întrebat:

Voua vi se pare "smecher" ca dupa fiecare cuvant sa apara "`", in loc de "o" sa se foloseasca "0", pe toate pozele sa scrie "TBX baa![; x]", desi poza nu are nici o legatura cu asta, sa folosim cuvinte gen "bro","sis" sau "fra"?laughing Eu una cred ca e tampenie.adica cu ce e mai uncool scrisul si vorbitul corect decat comentariile astea pentru hi 5? raised eyebrows oh go on

Răspuns Câştigător
| Chris a răspuns:

Nu, nu mi se pare "smecher" modul acesta de a scrie; il gasesc chiar enervant, dar pana la urma fiecare e liber sa scrie cum vrea.

6 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Mi se pare o prostie. Dar e ok atata timp cat scrii asa pentru a te distra. Si eu mai am momente cand scriu asa dar nu iau in serios.

| alexmircescu13 a răspuns:

Prin modul de exprimare oamenii fac dovada inteligentei! Un vocabular limitat si duhnind a cretinism este cea mai elocventa prezentare a unui creier pe masura!

| Diiiaaa a răspuns:

Dar cu ce te deranjeaza p`tine scrisu` asta ma rogthinking

Fiecare e liber sa scrie cum vrea`. ok?

Ia mai terminati`o cu intrebarile astea tampite.

| Diiiaaa a răspuns:

Felul in care scrii nu arata in vreun fel nivelul de inteligenta al individului` asa ca mie nu poti sa`mi zici ca`s redusa mintal din moment ce nu ma cunosti cat de catwinking

| ScandaL a răspuns:

Sh` de aia te doare pe tine capu?; o de aia nu poti sa dormi` tu noaptea?; o Pacath fato.Pare rau pentru tine.

| Alice_9782 explică:

@Diiiaaa ma deranjaza pentru ca vad ca exista din ce in ce mai multi oameni redusiwinking