anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vrea cineva sa fim prieteni? Sa purtam discutii despre orice? Dar daca se poate pe whatsapp? va rog... 0733857209 este numarul meu! Astept...Si fara hate.ca nu va fi frumos.

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Nu iti mai da numarul de telefon pe internet. Multi il vor lua ca sa se distreze, nu ca sa socializeze cu tine. Sa ajungi sa consideri pe cineva prietenul tau, trebuie sa treaca ceva timp. Poti sa vorbesti cu oricine dar daca nu aveti lucruri in comun, slabe sanse sa se lege o prietenie. Cati ani ai?

| ș53fan a răspuns (pentru Aasdfghj):

De ce intrebi cati ani am?

| Aasdfghj a răspuns (pentru ș53fan):

Pentru ca daca inca esti in generala/liceu poti sa-ti faci prieteni mai usor. La facultate consider ca e putin mai greu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si te ai gandit mult pana sa iti pui numarul de telefon pe net?

| danay72 a răspuns:

Ar trebui să fii atentă cu prietenii online, pentru ca nu sti cine sunt. Nu sta in compania celor care ascund ceea se sunt, este sfatul dat de o persoana înțeleaptă. Mai bine socializeaza cu cei pe care ii întâlnești și poti sa ii vezi cu adevărat, să le observi comportamentul. Fii prevăzătoare.

| ș53fan a răspuns (pentru danay72):

Buna! Banuiesc ca esti fata nu? Dar nu am inteles de ce imi vorbesti cu,, atenta",,, prevazatoare"? Eu sunt baiat nu fata... laughing ce te-a facut sa crezi ca sunt fată?

| danay72 a răspuns (pentru danay72):

Imi pare rau, nu am fost atentă la nume.