| bleakk a întrebat:

Vrea o fata sa vorbeasca cu mine,ma place si vrea o relatie,tot imi da mesaje,insa eu nu vreau nicio relatie, cum pot sa o refuz politicos astfel incat sa nu se supere sau macar sa-i dau de inteles ca nu vreau relatie.

Răspuns Câştigător
| Lawliet14 a răspuns:

E foarte de apreciat gestul ei. Spune-i ca ai prietena, iar daca nu ii poti spune acest lucru atunci spune-i ca inca mai ai amintiri puternice cu fostul prieten sau ca iubesti pe altcineva. Nu sunt de acord sa-i spui ca nu sunteti compatibili pentru ca o ranesti. E bine sa vorbesti cu ea astfel cum ti-am spus si sa nu o ignori.

| bleakk explică (pentru Lawliet14):

Treaba e ca nu mai vreau relatie cu nimeni, nu neaparat cu ea.Pana acum am fost genul acela, sa fac anumite lucruri sa ma placa fetele si sa ma aprecieze lumea insa nu mai vreau asta neaparat, daca ma accepta asa cum sunt, totul este ok.Stii ce greu e sa incerci sa rezisti? Si pana la urma ia zi frate, o relatie la 16-17 ani, unde se ajunge cu ea? Nicaieri..iti zic eu, ci la ura si resentimente.

| Lawliet14 a răspuns (pentru bleakk):

Spune-i atunci ca nu mai vrei nicio relatie pentru ca ai fost ranit. E adevarul si cred ca ar merge si asa. Pe termen lung insa, cred ca nu-ti doresti asta. Ai multe de oferit, cred. Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita. Fata asta cred ca te-ar iubi mult dupa cum se manifesta, dar e greu sa iti spun tie asta ca baiat. Barbatii nu aleg cu mintea, ci cu cocosul. Adica nu pot sa iti zic sa o alegi doar pentru calitatile ei, faci cum vrei dar daca iti place putin de ea i-ai putea da o sansa. Altele te-au dezamagit.

| bleakk explică (pentru Lawliet14):

Am 17 ani ma, crezi ca o sa stau pana la 25 cu ea?straight face

| Lawliet14 a răspuns (pentru bleakk):

Poti sa stai toata viata cu ea. Eu nu gandeam la varsta ta ca poate fi o relatie "pasagera". Nu vorbim de aventuri aici.

6 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Ii spui direct:"Domisoara, nu vreau o relatie","Nu sunt pregatit pentru o relatie","Nu esti genul meu". Daca chiar nu-ti place de ea, nu-i da sperante false. Spune-i in fata ce simti.

| EuSiTuNuEa a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatit si gata laughing