1.E atat de schimbata! E exact asa cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata
2.Numai e ea... Fetitsa care tacea.Azi iti spune pa! Ieri poate ii pasa
3.Cu tine sau fara tine e tot una pentru mine.Intr.o luna doua trei am sa uit de ochii tai
4.Candva am fost langa tine chiar si atunci cand nu ti-a mers bine... Fetitsa asta a fost candva a a ta.Dar acum nu te mai vrea.Din partea mea :Ramai fraiere asa
5.Eu sufletul las fii fandut sa te pastrez.Dar tu nai vrut.
6.Vah veni o zi in care tuh imi vei spune:"Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Si ieu iti voi sopthi."Ai fost pentru mine! Acum esti pentru alta
7.Sunth toth ce vrei si nu ma poti avea.Toth ce ai avuth si nu ai puthut pastra
8.Ma vrei inapoi? Eu nu...Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang
Fundita?
M'ai uitate odata la mine. Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege. Tu nu esti unicat. Pot gasi baietii ca tine la fiecare metru patrat
2.Inima mea bate! Nu mi-am scris la Mate Si nici la Romana De o saptamana Si la Geografie Numai mama stie! La Religie-s prostu’ Nu stiu Tatal Nostru Chiar si la Engleza Vorbesc in Chineza!
3.Nu te speria! Sunt la spital! m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!
4.Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stiï
5.mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante!"
6.Ma amuza baietii care se vaita ca au suferit din dragoste si ca nenorocita dracu a indraznit sa ii faca.ti'a ranit orgoliul ma nu sentimentele.
7. #S`a schimbat timpu`S`a schimbat si baiatu`.se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata.dar sa stii ca de acum inkolo.asa va fi.Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!
8.Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent şi, logic, într-un final, un prost...Şi-un clasic adevărat, ti-ai dat seama ce-ai avut exact când s-a terminat!"
sper sa iti placa...altele nu stiu. fundita?