| andreeaaa_5741 a întrebat:

Vreai si eu statusuri de dragoste sau povesti de dragoste triste ...multumesc :X:X:X :*

Răspuns Câştigător
| niko_2806 a răspuns:

Statusuri` love struck.batting eyelashes
By AndreEa. J

-> Suntem piesele perfecte dintr`un joc de shah pervers... unde nu exista reguli si toti merg pe interes. love struck

-> te-am sunat d mii` d ori
Da imi dai cu oChupat.`
Zii d zii`.
Imi dai fiOori`
Nujh` c s-a intamplat`
[ love struck ]

-> ● Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restul`...Dar felu` ei de`a fi...Atat de diferita; x! Te`a facut s`o iubesti.E chiar deosebita ● StIll`perfecTT`.`; x.`Nebunieee` si talent`; x. ``; x asta`ii stilul` eii` RecenTT`; X,,•

-> Ce vezi acum nu sunt fite. Sunt doar stari exprimate in pozitii permise

-> E atat de frumřs0 sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumřs sa řftezi dupa primul sarut sick
-> • Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta •

-> Avem clipe impreuna ce nu vrem sa se termine. love struck

-> Intr-o oarecare masura e tare, sa crezi macar pentru. o secunda ca` ai lumea la picioare; x.Am invatat sa am rabdare cu totu-ti iese atunci cand nimeni nu te crede in`stare!

-> [e vremea inca, sa mai speer...]. In sufletul tau, Eu voi fi Mereu prezenta, orice s`ar intampla.

-> Te iubesc; x, Stii, da?

-> nuH conteaza cine,, `qOm a gresHit,, cine a pLans,, `cand ceLalat a zaMßit. `!

-> Simplă în cel mai complex m0d,timidă cu un tupeu fantastic, energică într.o lene n0t0rie,zăpăcită în cel mai serios m0d,0ptimistă în cel mai pesimist m0d p0sibil,rea dar totuşi bună. love struck

-> O tigara, un cântec, pozele primei iubiri, amintirile din camera mea, totul ramâne-n urma mea! day dreaming

-> Tu, stii ca poate e mai dificil
Dar in ochii tai caprui Vad un suflet de copil

-> de` ce mereu` aveti impresia` ca un copil nu poate` sa iubeasca? Si copii au vise, inima, sentimente`. Zi tu de ce? ca eu nu inteleg

-> E una dintre zilele alea nasoale...Mă gândesc la tine şi doar mă doare
-> Numai ratacind, incurcat prin mine, am sa-mi gasesc drumul...

-> Cand sunt cu tine, simt ca viata e perfecta, vad in ochii tai raiul, nu privesc lumea defecta!

-> Am asteptat parca un veac.pana sa te-ntalnesc...ne potrivim si ne iubim...acum esti doar al meu.; x

-> Ignor mesajele, 5 apeluri pierdute. Ma pierd pe drumuri in masini necunoscute, recunosc ca fac, trag si incerc mult prea multe.

-> Tu crezi ca te crezi in stare, da` esti departe. lasa.; x

-> eu cred ca ma cred in stare si mai cred ca si el se crede in stare

-> Te uiti ca eu nu ma schimb dupa cum bate vantu`, stiu sa imi tin cuvantu`, vorbesc cand imi vine randu`. love struck
-> Da esti sarit de fix, nu am cum sa te aduc inapoi, te`ai apucat tu, sa gandesti pentru amandoi.

-> Daca imi aduc aminte de trecut, nu regret decat ca ti-am intins mana cand ne-am cunoscut

-> Am incercat sa te uit sa imi spun ca n-are rost, sa pasesc pe drumul meu, gata sa renunt la tot, ceva ma tine`n loc, din minte sa te scot, iar ca daca am sa plec, niciodata nu ma`ntorc. Stop!

-> Fumul te ametzeste, ce bine, ametit te vreau langa mine, cu vorbe frumoase nu tine, Taci, ca`ti sta mai bine!

-> Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat.; x

-> Vii sau pleci mi`e totuna, va fi altul in locul tau intotdeauna.

-> Esti patetic si tu stii, nu mai cred in jucarii, tu mereu crezi ca pun bothu`, hai c`o faci pe idiotul

-> Am vrut sa uit tot ce a durut, sa intorc pagina si sa spun „ A trecut", nu`mi pasa ce`a fost candva, sunt alta acum, si alta e viata mea

-> Dintre toate minciunile tale, „ Te iubesc „ era favorita mea
-> Cand viata iti da o mie de motive sa plangi, demonstreaza ca ai o mie si una de motive sa zambesti

-> Vorbele tale nu mai au valoare, stiu ca indiferenta doare, nu te ascult, nu am nevoie de povesti, nu te ascult, te las sa vorbesti love struck

-> Daca ceea ce vezi tu nu te multumeste, numai cauta in mine ceea ce nu este. day dreaming

-> Ai fost un prost, nu trebuia sa o visezi, trebuia sa o iubesti.love struck

-> Spui ca numai sunt la fel, ca m`am schimbat, insa nu ai reusit sa ma cunosti cu adevarat.

-> Dar nimeni nu intelege, impotriva vietii nu exista lege.love struck

-> Viata ta e in alb si negru ca nu`ti permiti culori, in timp ce altii, in filmul vietii lor isi cumpara actori

-> Nu face nimic remarcabil, dar ce face este esential.love struck

-> Ne ascundem dupa defecte ca faptele sa para perfecte. Scopul : Sa nu parem ceea ce oglinda vrea sa ne reflecte

-> Doar ca sa fie bine am fost pe cale sa uit tot, nu incuia usa, poate candva o sa ma intorc.

-> Spui ca e o copila si ca nu`ti place asa, dar asa cum e, ea ti-a furat inima

-> Cand a vrut sa se ridice a Picat, n`a invatat ce`a trebuit … Pacat
SpER ca te-am ajutat.
BBye.PWP.Funditza te rogbig grin

6 răspunsuri:
| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

Sunt vise pierdute si in ele sau spulberat si sperantele mele
daca tu nu ma iubesti eu te iubesc.daca tu ai ales pe alta eu nu te urasc. daca asta a fost alegerea ta si te face fericit mai bine asa.
no sa fie marcaje cu stop. cedeaza trecerea.nmn no sa ma incetineasca.n’o sa iau picioru de pe pedala...sa conduci pana la limita.cand o sa cazi o sa stii ca esti terminat.incercand sa faci fata…. esti aproape te transformi in inox.m’I sa luat de aceasta viata.de aceasta lupta.de greutatea de pe umeri.

……. invarte’mi o poveste trista.vinde’mi niste scuze.pentru a intelege lucrurile ce le faci.pentru ca felul in care iti u tratezi iubitu’.nu pot sa inteleg. unde ai invatat sa tintesti cu arma. direct la inima…

stau si privesc foku cum se stinge.privind cortina cum se inchide.asteptand ultimele cuvinte de final.dar inima mea stia deja…

sa’ti fiu licoarea care iti spala sufletu.sucul cel pur.si o sa’ti fiu ancora si n’o sa poti pleca.tratamentul il gasesti pe mal alaturi de mine.te’am vazut suferind.si langa mine o sa’ti treaca……. salvarea e ceea ce caut in noaptea asta.

? scene de o seductie orbitoare.invartindu’se in mintea mea.o luna plina.un hit.un nou cantec o sa rasara in kurand.si imi pare raw dragostea mea.trebuie sa spun la revedere.adio…

si daca ne’am intalni pe strada si ti-as spune.ia-ma de mana.si vino cu mine.in zonele unde stateam si povesteam si ne priveam si radeam.ai venii?

daca as putea intoarce nisipurile timpului.nu o sa te ranesc. daca m’as putea intoarce.nimic sa’ti gresesc. daca m’as intoarce.si niciodata sa’ti intorc spatele. daca m’as putea intoarce.sa’ntorc nisipurile timpului.nu ar fi nimic ce nu as face pentru tine…

jhy poveste
era o fata si un baiat ei sau cunoscut in parca baiatul era orb nu vedea...si fata s-a asezat langa el pe o banca si i-a zis la ureche buna, ai niste ochii foarte frumosi atunci baiatul i-a spus multumesc foarte mult tu esti o persoana sincera care mi-a spus cu adevarat.si cu suflet chestia asta pacat ca nu vad
fata:dar nu conteaza ca vezi sau nu tot om esti si nimeni nu trebuie sa te critice doar pentru ca tu esti orb.si nu vezi multi oameni sunt in situatia ta chiar si mai rau
baiatul:esti atat de sincera vocea aia blanda care e atat de sincera.si blandetzea cu care vorbesti oh...cat as vrea sa te pot vedea...
fata:sh...si la sarutat.

baiatul:am ramas fara cuvinte nu ma asteptam ca o fata asa de frumoasa ca tine sa sarute un baiat asa ca mine.
sfarist iar ei au ramas impreuna...si vor ramane mereu

| dean a răspuns:

From Jensen --ce somn mi’a fost de dimineata.daca…. veneai cu mine. puneam capu pe umarul tau si adormeam numai decat.dar de asta e.cine sa stea cu copilu.
. inchizi ochii sa dispari.ma rogi ca visele sa’ti dea voie sa ramai aici.dar in cele din urma te trezesti si stii adevarul.nu e NIMENI.
…… oricat de mult ar ninge.si oricat de multa zapada ar fi de strada.pentru mine noptile tot intunecate sunt……

accident si foc.ce sa ma fac fara tine? adevarul trebuie intotdeauna sa doara...nu te mai uita.incepe sa vezi……

tine’ma de maini.ma simt de parca m’as scufunda.sufundandu’ma fara tine.totul este complex.nu este nimic simplu.cand nu sunt in jurul tau………

aud vocea ta prin intermediul vantului.si ma aduce inapoi acasa……...ma intreb cum de sunt inca aici.nu vreau sa mut un lucru…s’ar putea sa m’I se schimbe memoria.

. sunt ceea ce sunt.o sa fac ce vreau.dar nu pot sa ascund.nu vreau sa plec.nu vreau sa dorm.nu pot sa respir.nu pot pana nu o sa fii aici langa mine……….

eram atat de disperat.incat nu am vazut ca sunt doar vise.infrunta’ti secretele.ascunse in spatele reflectiilor…………...

in mana dreapta tin chibritu.in cea stanga tin trecutu.imi doresc ca vantul sa’l prinda.si sa’l arda repede.sunt nascut cu un suflet mai bun… pentru a pune vechiul să se odihnească…

prinde’ma in timp ce cad. spune’mi ca esti aici si ca totul s’a terminat acum.prinde’ma in timp ce cad.

tine’ti respiratia si numara’ti pasu.si cand numai poti sa iti t’I respiratia.ia’o de la capat………….ma’ntork inapoi.pleonasm.inapoi.la lumina.inapoi la visele care sunt suflate cu aur.inapoi la lumina.inapoi la campie. unde razele de soare imi vindeca sufletu…

….nu conteaza ce vrea.nu conteaza de ce am nevoie.nu conteaza daca plang…nu conteaza daca sangerez….te’am vazut murind.si a venit din’auntru meu ca un pumn.ca o ciudatenie de adrenalina.

…. pentru un moment parca.toata lumea ta se sfarama...iti tin mana atat de strans incat nu’ti pot da drumu.

am incercat sa spun la revedere si m’am sufocat.am incercat sa ma dau la o parte si m’a impleticit.cat am incercat sa ascund.dar este clar.lumea mea se prabuseste.cand u nu esti aici…

inchide usile si ferestrele.trage draperiile te rog.si cel mai important tine’ma in brate……….si daca as vrea sa tin acest moment pentru totdeauna…n’o sa fie indeajuns de mult…………. sunt un prizonier pentru furia mea…

.tot ce vedeam era numai raw peste tot.si tot ceea ce conta era sa tin iubirea in viata.te vroiam pregatita.gata.undeva dincolo de linie.ati incetat sa’mi fiti iubita si ati devenit altcineva…

…….imi vad durerea…ascunsa in reflectia mea…. nici o disperare atât de absoluta.marea durere…cand nu am stiut.ce am avut de suferit si vindecat...pentru disperare si a recastiga speranta…

am atins focul si e rece.parca e inghetat.ma uit la el si e negru.dc nu pot sa simt. vreau focul inapoi…

aruncand shoturi ieftine pe gat in aceasta lupta vie.si vietile noastre sunt interconectate intr’una.si suntem blocati in acest moment.e atat de clar incat vrem sa anulam totu’…

m’am uitat in ochii mei si am vazut moartea……. unde’s copii de odinioara…vreau sa fiu cunoscut pentru castigurile mele.nu doar pentru esecuri.am luat o tinta si nu a vnt aproape. poate cu dragoste.adevar si speranta…

nmn cu mintea intreaga.alege o astfel de viata.sunt lucruri bune.ca mine.si nu ma arunci asa pur si simplu.ca mai tarziu o sa fie greu de gasit…

no sa fie marcaje cu stop. cedeaza trecerea.nmn no sa ma incetineasca.n’o sa iau picioru de pe pedala...sa conduci pana la limita.cand o sa cazi o sa stii ca esti terminat.incercand sa faci fata…. esti aproape te transformi in inox.m’I sa luat de aceasta viata.de aceasta lupta.de greutatea de pe umeri.

……. invarte’mi o poveste trista.vinde’mi niste scuze.pentru a intelege lucrurile ce le faci.pentru ca felul in care iti u tratezi iubitu’.nu pot sa inteleg. unde ai invatat sa tintesti cu arma. direct la inima…

stau si privesc foku cum se stinge.privind cortina cum se inchide.asteptand ultimele cuvinte de final.dar inima mea stia deja…

sa’ti fiu licoarea care iti spala sufletu.sucul cel pur.si o sa’ti fiu ancora si n’o sa poti pleca.tratamentul il gasesti pe mal alaturi de mine.te’am vazut suferind.si langa mine o sa’ti treaca……. salvarea e ceea ce caut in noaptea asta.

? scene de o seductie orbitoare.invartindu’se in mintea mea.o luna plina.un hit.un nou cantec o sa rasara in kurand.si imi pare raw dragostea mea.trebuie sa spun la revedere.adio…

si daca ne’am intalni pe strada si ti-as spune.ia-ma de mana.si vino cu mine.in zonele unde stateam si povesteam si ne priveam si radeam.ai venii?

daca as putea intoarce nisipurile timpului.nu o sa te ranesc. daca m’as putea intoarce.nimic sa’ti gresesc. daca m’as intoarce.si niciodata sa’ti intorc spatele. daca m’as putea intoarce.sa’ntorc nisipurile timpului.nu ar fi nimic ce nu as face pentru tine…

De la jensen with love and hope.muahhhhhhhh:X dacyana4ever:X

| andreea_4139 a răspuns:

Buna...mie aceasta poveste de dragoste imi place cel mai mult http://www.youtube.com/watch?v=GZ8-XalNyQQ :D

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| AlinaMessaros5 a răspuns:

As vrea s afie totul k la inceput
Sa ne iubim si sa nu ne pese de nimic
Dar din pacate rodul iubirii noastre a murit
Sa spulberat si a plutit k o frunza dusa de vant
Pe taramul fara intoarkere
As vrea sa cred ca se va intoarke odata
Si k totul va fi ca la inceput
Desi sufletul meu frant de durere
E sfaramat si refuza sa mai fie calcat in picioare
De altcineva refuza pe orikine in afara de tine
El pe tine te doreste si te vrea
Sa ii fii mereu alaturii si sa-l ocrotesti
Cu iubirea ta calda, sincera, pura.

Iubirea este un sentiment placut
Pe care toata lumea ar vrea sa-l unoasca cat mai repede
Dar odata ce l-ai cunoscut
Cu greu te mai pot descotorosii de el
Deoarece iti indra adank, adank in inima
Si cu greu o sa scapi de el.
Atuniki cand iubesti cu adevarat
Trebuie sa faci orice ca persoana de langa tine
Sa fie fercita si sa se simta
In al 9-lea cer...
Nu este de-ajuns sa ii zici un simplu "Te Iubesc"
Dovedeste-i si prin fapte.

Da-mi un motiv sa te cred
Ca ma iubesti
Da-mi un motiv pentru care sa te iert
Ca mi-ai sfasiat sufletul
Da-mi totul fara sa-mi ceri nimic in schimb
Da-mi inima ta
Da-mi tot ce mi-as putea dorii vreodata
Adica pe tineee.
Te doresc pe ziii ce trece tot mai mult
Ku fiecare secunda ce trece te doresc
Te doresc mai mult k niciodata
Te doresc Kum nu am dorit pe nimeniii vreodata
Te doresc viazta mea toata

Te iubesc cu toata fiinta mea.
Te iubesc cu tot ke am mai bun.
Te Iubesc cu inima cu sufletul cu tot.
Te Iubesc cu toata rautatiile din jur.
Te iubesc in ciuda tuturor.
Te iubesc cum nu am iubit pe nimeniii vreodata
Te iubesc si asta e tot ke conteaza.:X

Ti-am spus vreodata ca te iubesc? Ti-am spus vreodata cum te iubesc? NU? Atunci.Te iubesc! Nu este destul? sa? ti spun cum te iubesc? Cum te iubesc. lasa-ma sa numar.Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeniPoate crezi ca nu e destulTe iubesc cum numai un inger poate iubi...Te iubesc cu privirea, te iubesc cu sarutul, te iubesc cu atingerea te iubesc cu trupul. te iubeste chiar si fiinta mea.Ma crezi ca te iubesc? Nu e destul? Ce as mai putea spune? Te iubesc eu

Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept...
Iubirea este viaţă. Şi dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte vIubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există.
Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. Un bărbat şi o femeie ce se topesc într-un înger.
Cât timp iubeşti, ierţi.
Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară.

Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc.

Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esenţială pentru a ta.

Iubirea este "a dărui" la infinit.
Iubirea nu se poate defini într-o singură formulă, fiindcă nimeni nu iubeşte identic.