| Pufulete666 a întrebat:

Vreau ajutor urgent!
Azi 7 noiembrie este Sf Mihail si Gavril, un fost prieten de al meu poarte unul dintre numele acestea, as vrea sa-i spun "la multi ani" doar ca ultima sambata cand am fost la discoteca m-am certat cu el ( el dansa cu alta iar eu inca tin la el, deci eram geloasa si nervoasa, asa ca atunci cand am trecut pe langa el, pentru ca nu aveam loc si pentru ca nu suportam sa-i vad impreuna l-am impins destul de usor, nu foarte tare, el si cu ea s-au uitat urat la mine, eu nu m-am uitat la nici unul dintre ei, pentru ca incerc sa fac sa para ca nu tin la el si ca nu am tinut niciodata desi am tinut mereu si inca tin la el crying, dupa vreo ora a venit la mine si m-a intrebat :
- De ce m-ai impins?
- Pt ca nu aveam loc sa trec.
-Si nu puteai sa ma impingi usor pana cand simteam eu sa ma dau laoparte?
-Pai nu...
-Pai nu pentru ca esti ciobanca de aia de la rotunda. (in momentul ala ma strans de brat, eu l-am plesnit peste mana sa-mi dea drumul si dupa el m-a lovit din nou peste mana, nu a fost bataie, mai mult tachinare :-s )
In momentul ala universul meu s-a prabusit sad, plus ca nu e prima data cand ma jigneste...
Faza e ca de Sf Maria el a vrut sa-mi spuna "la multi ani", eu nu am stat si m-a facut nesimtita sau taranca, nu mai stiu sigur angry.
Asa ca va intreb, mai are rost sa-i spun "la multi ani"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia e ca daca ii raspunzi astfel nu o sa o ia ca pe o vinovatie, o sa o ia ca pe un repros, si mai rau faci. trimite'i un mesaj de genu' "La multi ani cu ocazia zilei de nume!" sh atat! scurt si la obiect. Asa o sa dai dovada ca tu ai vrut doar sa fii o prietena buna, chiar daca el nu va recunoaste asta. Daca o sa-ti multumeasca pentru mesaj raspunde'i ceva de genu: " Cu placere" si atat! Nu te arata nici foarte entuziasmata ca ti'a multumit, dar nici foarte plictisita pentru ca va crede ca nu te intereseaza. Cat despre cum s-a purtat cu tine, si mai ales ca te'a jignit, nici atunci cand se baga singur in seama nu'i raspune, prefa'te indiferenta, nu vorbi cu nimeni despre el de rau, pentru ca niciun secret nu mai este un secret cand deja il stiu maxim 3 persoane(pentru ca d la una dintre ele vor mia sti inca trei si tot asa). Daca nu da semne ca'i pare rau, incearca sa te convingi pe tine ca meriti sa placi pe cineva mai bun decat el, pentru ca el NU MERITA! Succes. Take carepeace sign

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti sa ii trimiti un mesaj sa vada ca nu ii porti pica si ca ai bun simt.

| Brigitta a răspuns:

Felicita-l de ziua lui pentru ca esti o fata bine crescuta... in rest mi se pare ca el are un limbaj de om de padure.

| Pufulete666 explică:

Ma gandeam sa- trimit un mesaj de genul : " La multi ani de Sf Mihail si Gavril, vezi, nu sunt nesimtzita sau ciobanca cum mi-ai zis tu ", as cam vrea sa-l fac sa se simta vinovat pentru toate jignirile adresate mie :-s. Ce parere aveti?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu iti spun sa stai cuminte, comportamentul lui din ultima intalnire daca se poate numi intalnire este fara comentarii.Chiar daca iubesti pe cineva nu poti sa te umilesti in fata acestuia, fii demna si ai incredere in tine. Nu uita intotdeauna exista o noua sansa ai incredere si fii optimista ca va veni o zi in care iubirea iti va bate din nou la poarta sufletului tau.

| Pufulete666 explică:

Da dar eu nu mai vreau sa mai vb niciodata cu el, ba chiar de cand ne-am certat la discoteca il am trecut pe "invisible", deci nu o sa mai am cand sa vb cu el pentru ca nu mai vreau, decat sa-i spun acum "la multi ani" si atat sad. Ma simt ranita in orgoliu si de aia vreau sa-i reprosez asta, nu stiu daca ma intelegi sad.

| cretzufinish a răspuns:

8 noiembrie Sf arhangheli Mihail si Gavriil nu 7 noiembrie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are rost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are rost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are rost

Întrebări similare