| Tina139 a întrebat:

Vreau ca anul acesta de invatamint sa invat mai bine, cum as putea s atrag mai mult timp invataturii ci nu internetului si distractiei >?

Răspuns Câştigător
| Alexxxxx1 a răspuns:

Deci pe scurt cam asa: in fiecare zi vii acasa de la scoala/liceu si te odihnesti juma de ora/o ora. Dupa te pui la invatat si nu faci altceva pana ce nu ti-ai facut toate temele si stii toate lectiile pe de rost.
Asta la mine dureaza circa 2 ore pe zi.
Dupa aceea te distrezi si faci tot ce vrei toata ziua big grin
Eu asa fac si am medii doar de 9 si 10happy
Mult norocwinking

3 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Pentru a invata mai bine trebuie sa te preocupe cartea. Incearca sa zici in mintea ta ca renunti la internet si la toate distractiile si incepi sa studiezi. Atunci cand te plictisesti faci o pauza si revii. Uita macar pana vei obtine rezultatele dorite si atunci vei putea sa fii mandra de tine ca ai reusit si ai uitat de tot ce tine de lumea virtuala.

| ριтιкaa a răspuns:

Simplu...uita de facebook, messenger ..etc si lasa distractiile pentru weekend si invata cat mai mult pentru ca mai tarziu o sa regreti ca ai pierdut timpul stad pe internet. Sper ca te-am ajutat.

| happychat a răspuns:

Te inchizi in camera fara telefon tableta sa televizor si te gandesti ca daca invetisi ei bursa poti face atatea cu banii pe care i primesti.si o sa vezi ca o sa ai timp si de distractie.la mine cel putin a mers