anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau ca la anul sa dau la liceul pedagocic(sunt in clasa a 8-a). Si vreau raspuns la cateva intrebari:
1.Se da un test de admitere?
2.Am auzit ca trebuie sa canti bine si ca vei fi ascultat la vreo 2 melodii...asa este?
3.La profilul stiinte sociale ce materii se fac si la ce se dau teze?
Si:
4.Cu ce medie intri(asta in cazul in care se intra pe baza mediilor)?

3 răspunsuri:
| Eu4EverX a răspuns:

Da la liceul pedagogic dai un test de admitere din: muzica adica te pune sa canti ceva, din desen ( sa desenezi ceva), din limba romana ( de ex sa reciti o poezie) si din sport ( ceva alergare si gimnastica)

La stiinte sociale:

Aceasta specializare pune accent pe cunostinte si competente in domeniul stiintelor sociale: istorie, filozofie, psihologie, sociologie, economie etc.
• Studiile liceale pot fi continuate cu invatamantul postliceal sau universitar: istorie, filozofie, psihologie, sociologie, asistenta sociala, economie, drept, geografie, teologie etc.
• In planurile cadru pentru invatamantul liceal sunt prevazute mai multe ore saptamanal pentru disciplinele incluse in aria curriculara "om si societate": istorie, geografie, stiinte socio-umane (psihologie, logica, economie, filozofie) religie, istoria religiilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc whoami, am si eu o intrebare:numai sa critici stii? Stiu ca se scrie PEDAGOGIC, dar in graba mai gresesc cu tastatura astaangry...nu fac astfel de greseli cand scriu pe hartie cu pixultongue.winking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti multumesc Eu4EverX kiss ma bucur ca nu mi-ai raspuns ca si WhOaMi...si o mica intrebare Eu4EverX:daca nu cant chiar foarte bine(aici am mici probleme...adica asa zice o cunostinta de-a mea, ca eu zic ca as canta binisor)as putea sa nu fiu admisa? Am medie mare, mult peste 9. 50 am vreo 9. 70 si ceva.