Da la liceul pedagogic dai un test de admitere din: muzica adica te pune sa canti ceva, din desen ( sa desenezi ceva), din limba romana ( de ex sa reciti o poezie) si din sport ( ceva alergare si gimnastica)
La stiinte sociale:
Aceasta specializare pune accent pe cunostinte si competente in domeniul stiintelor sociale: istorie, filozofie, psihologie, sociologie, economie etc.
• Studiile liceale pot fi continuate cu invatamantul postliceal sau universitar: istorie, filozofie, psihologie, sociologie, asistenta sociala, economie, drept, geografie, teologie etc.
• In planurile cadru pentru invatamantul liceal sunt prevazute mai multe ore saptamanal pentru disciplinele incluse in aria curriculara "om si societate": istorie, geografie, stiinte socio-umane (psihologie, logica, economie, filozofie) religie, istoria religiilor.
Iti multumesc Eu4EverX ma bucur ca nu mi-ai raspuns ca si WhOaMi...si o mica intrebare Eu4EverX:daca nu cant chiar foarte bine(aici am mici probleme...adica asa zice o cunostinta de-a mea, ca eu zic ca as canta binisor)as putea sa nu fiu admisa? Am medie mare, mult peste 9. 50 am vreo 9. 70 si ceva.