"Sometimes love is not enough...This is the reason why i'm your best friend!"
Erm... imi place ideea si cred ca se potriveste. Dar nu stiu sigur daca nu cumva e prea curand. Ziua lui e pe 26 luna asta. Si acum 3 zile a venit cu un trandafir rosu si mi-a spus ca tine la mine. Ma rog... vad ca inca vorbim si chestii de genul dupa ce i-am explicat ca nu simt nimic de genul asta pentru el.
Auu.Imi pare rau.Prieteniile nu trebuie stricate de accese de dragoste.Mi se pare o prietenie mai importanta decat dragostea.
Stiu... Cel putin asa cred si vreau si eu. Il apreciez foarte tare si ne intelegem minunat. Dar daca am incerca sa fim impreuna am sfarsi nemaivorbind niciodata. Sper doar ca in timp sa revenim exact la ce eram la inceput.
Si voiam sa te intreb. Mesajul tau inca merge si in cazul de fata sau crezi ca il va rani si mai tare?
Daca pui un emoticon sau ceva amuzant sa para ca o gluma, ceva amuzant nu ceva serios; ii va placea.Ai putea sa iti faci si tu unul asemanator gen:
"I'm your favorite friend, isn't?".Fa-o sa para amuzant:d
In special as vrea ceva cu si despre dans. Am uitat sa mentionez ca are un simt al umorului foarte dezvoltat...
"inima este situata in partea stanga pentru ca nu stie sa ea decizii drepre, I like dancing, dansul imi da aripi sa zbor!
Elenastoica9 întreabă: