Uite sper sa te ajute :
Nu ma supar ca vorbesti asa mult, atat timp cat nu te superi ca nu te ascult.
. Oare cine-ar fi crezut? Oare cine-ar fi stiu? Dintr`un joc copilaresc Sa ajung sa te ubesc!
• Oare ce simti cand ma vezi?•Oare in mine u ink mai crezi?•...
Am UiTaT de LiMita [ ]Am UiTaT de DiStAnTzA[ ]StAm Fata`n Fata[:X]."tE ad0or" Iti SoPtEsC[ ]."Te Iubesc" imi raSpUnZi[ ] Ia`Ma in BrAtZe[ ]Sa ZbUrAm pRiNtrE vise INtR`un UniVers de dOrintZe[ ]
Stiu cand sa rad cand sa fiu suparata cand in ochii tai sa fiu cea mai importanta fata"
[♥]stie cum sa fac, cum sa ma tina [♥] ca atunci cand sunt ca EL sa ma simt ca o regina[♥]
Nu Mai Pot de Tine ca estiDulce Rau de Tot[ ] Daca Imi Dai un Pupic nu`Mi mai Trebuie Nik`[ ]
Ea a fost mereu langa mine cand restul m`au lasat Si a fost mereu cand toti pe la spate m`au acuzat Ea m`a ajutat incet, incet sa devin ce sunt acum Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
[♥]imi place cum ma privesti[♥] imi place cand imi zambesti[♥]
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[ ]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___
Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!
Nu te schimba. Urmeaza'ti visele.Nimeni nu te poate opri, Nu ceda orice'ar fi.
º"Uita tot ce`ai pierdut, tot ce`ai vrut, tot ce n`ai avut, uita timpul ce`a trecut. Orice sfarsit e un nou inceput.:-x"º
Am nevoie de cineva, da n'am nevoie de Oricine, eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!, :X "
->Nu sunt deloc fitoasa` As putea spune copilaroasa` cu felul meu de a fi` Cat te iubesc nici nu vei sti `!
Ei nu`i pasa d masini, chestii.E indiferenta[ ]. Poti sa o legi cu catusele de pat e tot independenta![ ]"
•Nu te supara daca l`ai vazut cu vreuna vreodata La dracu` fata tu esti cea mai importanta•» •»
Daca imi vr lasa id tau ...iti pot da multeee
Pai depinde ce vrei sa exprime... fericire? tristete? disperare? esti emo?
Eu de exemplu,acum, il am p'asta:
''Ma recunosti de la distanta,
Nu trebuie sa ma apropii.
Chiar daca sapca asta neagra,
Imi acopera ochii!''
Vezi? nu-ti place, pentru ca nu transmite ceea ce vrei tu! Detalii!
Nu dau detalii sa copiati de pe 5 site uri tot ce prindeti. Vreau sa selectati status de tot felul, versuri in care sa te regasesti!
zambet_7896 întreabă: