Viaţa nu e grea; doar oamenii ce vin cu minciunile lor dezgustătoare o fac aşa!
răzbunarea e dulce şi nu îngraşă
nu contează cât de mult aşteptăm şi cât de mult încercăm! viaţa nu fa vi niciodată perfectă
am învăţat că dacă iubeşti viaţa, ea te va iubi înapo.indiferent dacă e târziu sau devreme
dacă vezi pe cineva trist, dă-i unul din zâmbetele tale
sunt 99, 9% sigură că nu mă place; dar este acel 0, 1% care mă face să continui
înainte fetele găteau ca mami, acum beau ca tati!
şi dacă frumusețea vine din interior, de ce prima dată te uiți la felul în care arată?
prieten. 7 litere fără de care nu pot trăi nici măcar 7 secunde
you know my name, not my story.
Rămâi aşa cum eşti acolo în lumea ta. Nu vrei să schimbi nimic, atunci nu mai schimba!
Dacă îţi poţi număra banii, crede-mă: Încă nu eşti bogat!
Cu cât mai mult cunosc băieţi, cu atât mai mult iubesc căţeii!
Toată lumea care trăieşte moare. Dar nu toţi care mor trăiesc.
Nu urî jucătorul, urăşte jocul!
Nu eu caut problemele, jur!; o3.Ele mă găsesc pe mine
Şi da, încep să uit, să văd cum totul se spulberă, şi să ajung să spun " iubiţi-vă mult ". Iar el să îmi zică " de ce foloseşti cuvinte care te dor? "
Când faci greşeli, ştii că ai încercat cu adevărat.
Dacă nu poţi trăi pentru ziua de azi, trăieşte pentru ziua de mâine!
Nu contează cât de urâtă, frumoasă, grasă sau slabă e! Ea este o fată şi trebuie să respecţi asta
Dacă vrei ca visele să îţi devină realitate, NU DORMI!
Dacă viaţa îţi pune întrebări, Google o să-ţi dea răspunsul.
Just stop for a minute and. SMILE!
Nu cere sfaturi, dacă nu eşti dispus să accepţi adevărul!
Spun că sunt OK când de fapt am atâtea de spus.
Iadul era plin, deci am venit aici!
Oamenii nu sunt speriaţi să zică 'Te iubesc'. Sunt speriaţi de răspunsul ce-i aşteaptă.
Îţi iubesc ochii! Însă îi iubesc mai mult pe ai mei; deoarece fără ei nu te-aş putea vedea pe tine!
Life doesn’t stop for anybody
Degeaba imi dai sfaturi. Pot gresii si singura.
Viata e simpla, dar nu usoara.
Imi amintesc tot ce vroiam sa uit!
Fă ceva bine, nimeni nu va ţine minte. Fă ceva rău, nimeni nu va uita!
Un singur lucru bun am învăţat de la tine : Să-i dau dr*cu pe toţi dacă mie îmi e bine!
Nu vreau să uit nimic, indiferent de circumstanţă, căci fiecare amintire îşi pune amprenta pe viaţă.
Nu sunt perfectă. știu! Am o grămadă de defecte! Dar n-am obligat pe nimeni să mă accepte.
Dar eu, cred doar în mine, știu că nu.i ușor. Chiar de nu o să.mi crească aripi, eu tot încerc să zbor!
eşti liber să laşi de-oparte, tot ce nu-ţi convine şi să treci mai departe…!
De multe ori, persoana care încearcă să-i facă pe ceilalţi din jur să zâmbească. este cea mai singuratică persoană.
Not all that glitters is gold.
We always need freedom.
What was will be, what is will be no more.
Chiar dacă le ascundem, sentimentele există!
Nu-mi caut jumătatea. M-am născut întreagă
Cele mai greu de înţeles lucruri din lume : Femeia şi Matematica
O dată, o persoană mi-a zis că sunt imatur/ă şi trebuie să mă maturizez. Ghici cine nu mai e primit în casa mea din copac!
Creierul uman : Uită ce vrem să ne amintim şi îşi aminteşte ce vrem să uităm
Mă consider un creion. Poate nu sunt culoarea ta favorită, dar într-o zi vei avea nevoie de mine să îţi termini desenul
Atunci când oameni mă roagă ceva cu 'Plz' pentru că e mai scurt ca 'Please', le răspund cu 'No.' pentru că e mai scurt ca 'Yes.'
Mereu râzi cu cel mai bun prieten al tău.
Dar atunci când trebuie să vă despărţiţi, simţi că nu aţi mai râs niciodată aşa de mult şi bine!
Greşelile din viaţa mea mă privesc doar pe mine, nu pe-altcineva!
Creioanele au fost făcute cu gumă ca să îţi dea o a doua şansă. Adevărata logică: guma de la creion este mică; ca să îţi amintească că şansele sunt limitate.
Dacă taci lumea te ia de fraieră, iar dacă zici pe faţă vor spune că eşti figurantă şi că te-ai schimbat.
Nimănui nu-i pasă dacă eşti trist, aşa că ai putea la fel de bine să fii fericit.
Pun piesa noastră pe repeat și o ascult la nesfârșit!
Erau doar nopți scurte și zile exagerat de lungi, parcă profitam de fiecare minut atunci!
Dacă o persoană te face mai mult să suferi, decât să zâmbești, indiferent cât de mult o îndrăgești, trebuie să renunți la ea.
Un bărbat adevărat nu e cel care cucereşte o mie de femei, ci cel care le refuză pe toate pentru una.
Nu îmi este frică de inamicul care mă atacă... îmi este frică de prietenul fals care mă îmbrăţişează.
Bună,
uite aici ai câteva:
http://www.lipiciosii.ro/? do=Info&tip=&cat=statusuri&q=&page=1&total=4896
http://indragoste.ro/citate-de-dragoste/
Accesează link-ul prin copy/paste, altfel văd că nu merge.
http://i.imgur.com/WSAMg.png
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Assiral întreabă: