Si`o facut si o prietena de-a mea. in primul rand si-a cumparat un ac sterilizat de la farmacie si un cercel special pentru piercing`urile in buza dupa aceea si-a dezinfectat cu spirt zona unde dorea sa`si faca piercingul, apoi si-a gaurit buza in fata oglinzii si s`a chinuit sa`si puna cercelul ( pe care l-a dezinfectat cu spirt )
Eu stiam ca iti trebuie bilet de la parinti daca nu ai 18 ani, oricum daca ti se pare aiurea sa ti`l faci acasa ( desi eu nu cunosc decat varianta pe care am scris`o mai sus ) poti incerca sa-ti mai convingi parintii . deoarece stiu ca prietena mea sa chinuit multe ore pana a reusit
si inca ceva, trebuie sa iti ti cereclul in buza mai mult de o luna ca sa nu ti se inchida gaura la prima scoatere a cercelului
sper ca ti am fost de folos, succes
Ma si o colega de la mine din clasa si-a facut pirsing singura cica sia cumparat un ac de la farmacie(daca asa o fi)si e special cred nu stiu sigur si la dat cu spirt si pe urma si-a pus o oghilnda in fata ca sa vada daca nimereste vreo vena si asa si-a facut
Iti trebuie branula o fixezi, impingi si pui piercingu
si iti cumperi apa oxigenata sa nu se infecteze nu 'i mare lucru
spor.