| Rawr22 a întrebat:

Vreau de saptamana viitoare sa incerc o masca cu ou, ulei de masline si zeama de lamaie. Cum o aplic? Pe parul umed? La radacina sau la varfuri? As vrea si alte detalii, de cate ori pe saptamana si cat sa o tin. Fundaa! :*

Răspuns Câştigător
| S3S3an a răspuns:

Si inca ceva sa separi albusul de galbenus si sa folosesti galbenusul oului. Succes

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se aplică pe toată suprafaţa firului de păr, umed, şi la rădăcină. Masca se ţine cel puţin o oră, iar părul trebuie să fie acoperit cu un prosop.
Poți folosi această mască o dată pe săptămână.

| Rawr22 explică (pentru anonim_4396):

Daca o tin mai mult are ceva? sau cu cat o tin mai mult cu atat mai bine? Eu ma gandeam sa o folosesc luni si joi.

| S3S3an a răspuns:

Eu tot mi-am facut o astfel de masca si se aplica pe par uscat la radacini si o tii 40-50 de minute dupa til speli cu sampon. Poti sa iti faci de 2 ori pe saptamana. Bafta

| Rawr22 explică (pentru S3S3an):

In cat timp ai vazut schimbari? Si cam ce cantitati ai folosit?

| Rawr22 explică (pentru S3S3an):

Spune-mi si mie cam ce cantitati pentru un par mediu si cam in cat timp se vede efectul?

| S3S3an a răspuns (pentru Rawr22):

Eu am folosit 2 oua o lingura mica de ulei si lamie apropo eu tot am par mediu asa ca eceasta cantitate e potrivita pentru tine la mine rezultatu s-a vazut deodata

| S3S3an a răspuns (pentru Rawr22):

Si inca ceva sa separi albusul de galbenus si sa folosesti galbenusul oului. Succes