Bună,
Psihologul te ajută să treci peste orice situație.O consultare costă în jur de 50 de lei.
Orice problemă ( înnafară de cele de sănătate altfel apelează la doctor
Te salut Denis, problemele enumerate de tine sunt tocmai pe specialitatea psihologilor, psihoterapeutilor si consilierilor psihologici. Cu siguranta o persoana calificata si cu o oarecare experienta in psihoterapue stie cum sa puna intrebarea, cum sa te expuna in fata problemelor de natura psihologica astfel inca singur sa descoperi cauza, dar mai ales, rezolvarea acestora. Acesta iti ofera indrumare, te sustine si iti prezinta problemele tale intr-o maniera in care nici cu gandul nu te gandeai. Eu urez sedinte de terapie, pentru o alta situatie decat cele mentionate de tine, si sunt foarte multumita, sunt alta persoana, ma pretuiesc mai mult, vad lucrurile altfel, mi-am schimbat perceptia asupra vietii, obiceiurilor, gusturilor. Consider ca sedintele de terapie nu nuami ca te ajuta atunci cand esti in impas, dar contribuie si la dezvoltarea de sine / persoanala. Daca doresti sa vezi cum functioneaza terapie iti recomand sa accesezi topexperti.ro - site care ofera consiliere prihologica prin chat. Pretul este mai mic, nu trebuie sa iti pierzi timpul cu deplasarea la cabinet, stai confortabil la tine acasa. Iti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca.
Un psiholog te poate ajuta in nenumarate probleme
te foate face sa iti recapeti incredera in sine.
daca treci printr-o faza proasta, un psiholog te ajuta sa treci mai usor peste si sa vezi partea pozitiva a lucrurilor.
yournameplease întreabă:
Twister09 întreabă: