Buna. Am avut eu telefonul asta. Crede-ma e foarte bun, la pretul lui. Nu conteaza carcasa, conteaza cat de performant e el si cat de mult tine bateria. La mine a tinut o saptamana si ascultam muzica non-stop.
Are memorie interna mare, touch-ul merge usor, are rezolutia buna, camera de 3, 2 mega pixeli. Ce sa mai ceri?
Eu te sfatuiesc sa-l iei. Oricum, carcasa, daca nu-ti mai place, poti lua alta. E mai greu de cumparat un telefon nou.
Si apropo, daca vrei sa-l iei pe abonament, il gasesti la 2 milioane jumate. (cel mai mic abonament, de 5 euro.)
Mie una nu imi place rozul.:d
Dar in schimb am vazut un telefon cu clapa in forma de inima.era genial :p
5 milioane.
Mie una mi se pare cam mult. Banuiesc ca te atrage in special carcasa cu ' Hello Kitty'. De ce nu iti iei unul tot cu ' touch screen' la un pret mai avantajos?
Am avut si eu samsungS5230 e un telefon bun ce sa zic. m-am luat de pe eMAG. eu zic sa il iei se merita mai ales ca 5 milioane nu e mult. sper ca te-am ajutat. camera, memorie, touchscreen, e bunicel telu. mai bine mai pui un milion, doua si iei LG GT505. fundita pls?
Eu am telefonul ala si il adorr numai ca eu cand l-am cumparat direct l-am vazut si l-am luat si a fost 8 mil Si merge ff bine.
Eu am avut telefonul asta cu Hello Kitty.Mie nu mi-a placut asa ca te sfatuiesc cumparati un Iphone4, Nokia N9 sau Nokia 700. Le am pe toate trei si nici nu au costat mult in total au costat 60 de milioane.Eu te sfatuiesc sa le iei pe astea 3 nici nu costa mult in total.60 milioane este prea putin pentru trei telefoane asa smechere.