| Kmk123 a întrebat:

Vreau și eu niște statusuri din melodii. Dau fundă la cele mai frumoase și multe!

2 răspunsuri:
| XK a răspuns:

As vrea sa fiu, cum o-sa fiu; asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu, lasati-ma sa fac si bune si rele, dar sa stiu macar ca sunt greselile mele…

Este o poveste…fara sfarsit

Eu sunt de acolo de unde soarele rasare doar daca il platesti 

Vreau sa rad cu tine, vreau sa plang cu tine, vreau sa traiesc,jur, vreau sa mor cu tine, vreau sa avem copii, vreau sa avem o viata, vreau sa termin o etapa-alta e in fata.

Nu conteaza altii, doar ce simte inima!

Abia astept in biserica sa stam, sa iti fac rochia de mireasa, nunta care o visam…Daca nu acum cu tine, atunci niciodata. N-am cuvinte pentru nicio alta fata, Ane, sti ca asa e scris, asta este caminul fericit care l-am vazut in vis love struck

Este aproape comic daca nu ar fi tragic 

Fa-ma sa inteleg daca poti, cum de am ajuns un neam de idioti, fa-ma sa inteleg daca ai putea, cum de am ajuns…doar un strain in tara mea.

Imi este din ce in ce mai greu sa imi iau pistolul de la tampla, derutat de tot ce-se intampla, imi soptesc in gand ca poate-i doar o alta aventura dintr-o alta noapte sumbra, dintr-un alt cosmar, dintr-o paranoie lunga…Nu ma-ntreb daca visez de ce toata realitatea-i cruda

Stau foarte stramb dar inca judec drept, sustinut in continuare doar de ce imi bate in piept.

Nu, nu m-am schimbat
Sunt acelasi egoist doar un pic mai upgradat

Ai doua clase primare, esti poreclit ganditorul….

Lumea este nebuna si rea dintotdeauna, frate daca poti tu sa fi mai bun ca ea!

Pot spune, ca traiesc din vine, alergand de mic doar prin cele premise, mii de porti inchise…Luptand cu rani deschise, pe un drum pavat de intuneric si capcane intinse, fiindca luminile sunt stinse, avem cicatrici adanci in suflete de trecut facute…

Nu sunt prea sentimental, desi sunt putin poetic. Alea cateva sentimente pe care le am ma fac sa fiu tare, si daca am sa plang vreodata inseamna ca atunci chiar doare, si daca am lacrimi in ochi inseamna ca le am de frustrare, dar am rabdare si o-sa te musc de gat fratioare…

Asa-i, nu am pic de bun simt
Imi bag ****-n mata, in tactu,
Si ii dau **** lu' fra-tu

Am invatat cum se fac banii chiar si cand eram la scoala
Am dat la buci de mic copil, asa m-a invatat tata
Sa nu ratez nici o femeie: ****-n ****, gata fata!

Am 16, din care cativa de scoala, am o iubita, o familie si Hip-Hop’ul ca boala

Am ales sa fiu diferit, si aproape de cei dragi, neschimbat stii.nu dupa cum bate vantul

Sunt multumit, fericit, si nu ma mint,
Ca spun tot ce simt
Si simt ceea ce spun

mata este tarfa tu esti eroul din basm
stai putin ca "mata este tarfa" e un pleonasm
pentru ca toti stiu ca mata-i tarfa stiu si nu e barfa
e ca si cum ai zice ca tarfa e curva

ti-e foame? scrie.cu pixu mancare pe-o foaie
mananco.teapa.ca scria **** pe partea cealalta

eu pun pariu ca n-ai nici o treaba cu strada si ca te consideri barbat pentru simplu fapt ca ti-a
aranjat o ruda armata
si.pun pariu ca n-ai crescut printre copii tampiti, ca ai tai n-au fost someri
pun pariu ca tot ce stii tu tot ce-ai invatat e de kkat si ca esti fals cu toate ca de cele mai
multe ori vrei sa pari adevarat.
pun pariu ca n-ai nici o femeie frumoasa care sa te iubeasca
si pun pariu ca de craciun inca mai credeai intr-un gras tampit cand erai mic ai zis vreodata
uitandu-te sub brad bagamias p**a nu-i nimic
pun pariu ca tu nici macar micile depresii nervoase nu le-ai avut
pun pariu acum ca n-ai dat un pumn si totusi daca ai dat tu ti-ai luat cu tine inca sapte insi deci toata faza e de kkat
pun pariu ca si la chimie invatai bine
pun pariu ca tu o sa ajungi batran si ca nu esti grav bolnav
si mai pun pariu ca n-ai fumat zile intregi visand macar odata Jamaica
si mai pun pariu ca n-ai dormit o noapte pe circa niciodata
pun pariu ca n-ai f**ut la varsta de 13 ani
si pun pariu ca ta**a care a stat sub tine n-a mai stat si fara bani
pun pariu ca n-ai avut prea multe absente la scoala
si pun pariu ca tu erai in clasa in timp ce eu chiuleam ca sa beau pe'afara
pun pariu ca n-ai fost intr-o peluza a unui stadion si ca de la televizor nu poti sa sari direct pe gard cand echipa ta da gol
mai pun pariu ca n-ai plans n-ai cum sa plangi la fel de mult si daca-i plans plangeai pentru kkat** pe care eu n-am chef sa le ascult

Am vreo mie de tovarasi adunati, dar daca fac socoteala, am vreo 10 adevarati. Dintre care 4-5 sunt frati cu mine mereu,chiar daca n-am in buzunare nici un leu

Prietenii adevarati sunt aia care sunt cu tine,cand nu ti-e bine sa ramana cu tine,e extraordinar ce se intampla cand ai frati, se intampla ceva ai la ce usa sa bati.

Dependent de indiferenta pe care o posed
Dependent de tineretea care trece lent
Si sunt dependent de tot ce fac
Dependent de ****, de bani, de muzica rap
Sunt dependent de vinu' care ma pune in cap

Prea multa lume m-a intrebat daca: daca am **** femeia altuia, daca mi-a **** altu femeia, daca trece macar un zi fara sa trag un fum, daca da cand? Daca rad cand altii plang, daca mi-e teama de cineva, daca tin la cineva….Ti-se pare de **** sau nu, raspunsul meu e DA
Mai am multe raspunsuri de dat, constat, dar o-sa raspund doar celor care m-au intrebat; daca am multi bani, daca am 16ani, inca o data daca am bani, daca ai mei sunt mandrii de ce fac eu, daca am fost sa votez vreodata...ma doare-n **** de ce crezi tu, NU date-n ****

Mie sa-mi sugeti ****-n public, nu traiesc pe blog
Nici un drog nu ma poate controla ca-s tare
Iar mandria ma tine viu, intreg, pe picioare

Si-o sa fiu acolo vesel cand va ia targa

De ceva timp tot aprind ultima tigara, pun o vodka mica, n-am voie alcool, colesterol, nimic prajit, am acidul luric prea marit….Ar trebui sa ma calmez, incerc sa nu ma enervez

| Pikachu_2484 a răspuns:

Asculta melodii omule laughing. Success pisuuu :*!