Cear fi sa o scoti in orasi la o cina romantica si apoi poate o plimbare si un mic cadou!
Bună,păi ai putea să scoţi o poză cu voi doi şi să cumperi o ramă frumoasă şi să îi dai poza, sau ai putea să-i cumperi un lanţ in formă de inimioară care se deschide şi să pui o poză cu voi doi.
Avand in vedere ca de craciun e frumos in oras ai putea sa o scoti ducand-o la un film in care sa rada s-au sa se simta iubita,nu ar strica atunci cand mergi la ea sa ai duci un buchet de flori,conteaza mult,daca ai place sa cante ai putea sa ai iei o chitara si prietenul meu ia luat iubitei lui care ai place sa cante, mai nou asta e un hobi al fetelor, ai putea sa ai iei porcusori de guineea dinaia micuti, cu toate ca sunt draguti ai nevoie de cusca, minge pentru a merge prin casa care gasesti pe okazii s-au ma rog, oricum gasesti dar te incadrezi intre 150/250 lei eu chiar am vrut sa ami iau, oricum eu am venit cu niste propuneri si sper sa ati vina si alte idei, multa bafta :*
Craciunul este cea mai frumoasa parte a anului, eu zic sa ii pregatesti o cina romantica acasa, nu in oras. E mai bine acasa sa va simtiti voi in largul vostru, sa radeti, sa glumiti. Sa ii oferi un buchet de flori si un inel/lantisor/bratara, ceva simplu, dar frumos. Cred ca ar impresiona-o profund. Bafta!
Fetelor le plac chestiile romantice. O poti duce in oras, la un film, poate sa vedeti un peisaj dragut. Sigur o va incanta! Iar daca vrei sa-i dai si un cadou material, nu te gandi la ceva foarte scump pentru ca daca e o fata destul de finuta, va aprecia mai mult cadourile originale.
Depinde si de cat timp sunteti impreuna. Eu unul am ales anul asta sa ii fac cadou un tablou personalizat cu o fotografie de la primele noastre intalniri. depinde si de bugetul care dispui, vezi http://www.tablou-canvas.ro/tablouri/tablouri-personalizate
Cred ca bijuteriile merg cel mai bine la femei. Recomand sa-i iei ceva gen cristale swarovski
REZISTANCE întreabă: