| Mariutza_1905 a întrebat:

Vreau iubire cat mai repede vreau si eu un iubit caruia sa ii placa exact asa cum arat si sa ma iubeasca mult si sa nu ma insele si ca relatia sa dureze cat mai mut!

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si eu vreau multe de la viata dar toate astea depind de minewinking
Asa si de tine depinde acest fapt.Totul pleaca de la tine. Daca tu te simti bine in pielea ta, emani energie si buna dispozitie o sa fii inconjurata de prieteni si deci de potentiali iubiti.Asa ca toata problema se va reduce la alegerea lui.Alege cu grija insa.Nu intotdeauna ce straluceste e si frumoswinking

| Anduciu a răspuns:

Nu te supara...cati ani ai? Doar din curiozitate intreb...

| lays a răspuns:

N-o sa vina cand vrei tu, asta e clar.eu am asteptat mult.am 22 de ani si in sf mi-am gasit jumatatea desi imi pierdusem speranta.am avut numai relatii "la misto"...deci,asteapta ca o sa apara iubireahappyn-o grabi.stie ce facebig grin

| ● Ďعw a răspuns:

De obicei ca at cand iti doresti ceva o sa se implineasca mai tarziu:p si numai fi asa grabita decat sa gasesti unu care sa te ia la misto mai bine asteaptawinking

si stii cum vine aia nu te duce tu dupa cineva asteapta sa vina el la tinewinkingsau sa nu cauti dragostea pentru ca va aparea si la tine odatawinking

| Mihaic93 a răspuns:

Sincer, n-o zic din rautate, dar cu fata aia slabe sanse. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moama da cate pretentii!:Olaughing
Acuma on topic, TPU nu e site de matrimoniale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna maria uite id mess cosminlucian_col

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapto sa-ti apara in fata