Nu e adevarat ce zici tu.De crescut nu cred ca mai poti daca e ereditar, adica si mama, tata, bunica ta au fost scunde.Cat ti-e dat sa cresti atata cresti, zic eu.Acuma mai sunt situatii in care poti sa cresti vreo 2-3 cm dar nu stiu cum! De slabit, incearca sa faci asa:tot ce mananci de obicei toata ziua sau la o masa sa o distribui in cantitati mici.Adica daca mancai o farfurie de supa intr-o zi, incearca sa mananci jumate pe la 12 si jumate pe la 16. Mai bine zis mananci ca pana acum doar ca nu manaci mult deodata, plus sport! Succes!
Cum sa nu mai cresti, nu ai c face trebuie s cresti asa e normal. Daca t consideri dolofana incearca s practici un sport (nu neaparat sa faci performanta ) sau sa alergi .
Faza cu fetele mai mici sunt mai slabute nu e nici pe departe adevarata! Nu exista o legatura clara intre inaltime si greutate! Eu am vazut o gramada de fete mici de statura si"grasute"! In plus, nu ai vazut manechinele ce inaltimi au si cat sunt de slabe? Bine, asta nu e o regula ca deja multe sunt de-a dreptul anorexice, insa intr-adevar unei fete inalte ii sta bine un pic mai dezvoltata ca nu cumva atunci cand o bate vantul sa se indoaie ca salcia, insa UN PIC ci nu exagerat! Multi ar vrea sa fie mai inalti si nu mai au cum. De slabit sau de ingrasat o rezolvi oricand, insa o data incheiat procesul de crestere poti face orice ca nu mai cresti in veci si pururi! A, si apropo: stai linistita ca nu esti grasa!
Nu este adevărat, există şi fete scunde şi dolofane, şi de cele mai multe ori fetele înalte sunt şi slabuţe. Cât creşti în înălţime nu ţine de tine, dar vezi atâţia copii complexaţi pentru că sunt scunzi, şi în plus nu poţi opri ritmul de creştere, dar pentru a slăbi există curi. Hai nu îţi mai face griji pentru cum arăţi pentru că eu văr că eşti destul de drăguţă
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: