| Lullu21 a întrebat:

Vreau niste descrieri pentru poze.Raspuns urgent. Fundaa.

1 răspuns:
| AdeLy a răspuns:

A inceput sa zambeasca mai dess iar ei intorc capul plini de interes:*:*:ce'a fost sau nu in trecut:Xea acum a uitat de mult

•Ma indepartez incet, voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!

"• Zambeste mereu`. chiar daca ti`e greu. chiar daca te doare. zambeste si fi tare`! •"

regina.un pion.o luptatoare.un fior.o valoare.Un plus de calitate, un minus inexistent.o fata cu acelasi sentiment!

Lasă-mă să cad, să plâng, să râd, să simt... Căci şti mai bine ca toţi. chiar dacă mă răneşti. tu şti că indiferenţa mea mă face mereu să zâmbesc

Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X"

Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi

DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!"

|| Stii` ca Viata` e ca zarul.`! se rostogoleste.`! Cine e mai prost`.aLa` se Parleste.` =x

Îşi bagă `n toţi şi`n toate, având în spate, persoane care'i dau dreptate

Si stii bine, are mult tupeu, decat sa suferi.mai bine o arzi cu'n derbedeu!

Poate a fost greu dar acum totul e bine, Lumea te inconjoara e cu ochii doar pe tine

Cand altii spun Nu, tu fa' exact contrariul!

Nici macar gandu` ca as putea fi ca inainte nu ma incalzeste si tot nu am cuvinte.Adevarul se zbate intr'o lume care minte!

Si e normal sa fiu asa cand de la cei dragi, in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!

Si ti-am promis, ca nu te mai mint, ca tot ce simt iti spun ti-am promis ca intr-o zi o sa ma tin de promisiuni! :d.
Cateodata printre ploi gandu' tot la el.ti ajunge. Vrei sa stii daca e fericit sau daca plange
Niciodata nu am avut intentia sa te dezamagesc...Mai ales ca esti singuru` care stii tot ce gandesc... Fara sa vorbesc.
PliNa de Idei pentru o Iesire din Banal. Acel coPil ciuDat cu acel ceva speciaL
Nu sunt egoIsta ci doar siMpliSta. Nu suFar de Mine asa sunt eu OptimIsta

Întrebări similare