Nu sunt fată, dar din punctul meu de vedere, este un gest frumos. Acuma, reacția ei poate să depindă. Dacă și ea te place, o să se bucure de cadou și-o să fie încântată. Dacă ea nu te place, o să-ți spună un: Mulțumesc, nu trebuia. Nu cred că ar fi cazul să-i dai brățarea dacă nu știi exact ce simte ea pentru tine. Încearcă să vorbești mai mult cu ea despre lucrurile care-i plac și ce-i place să facă în timpul liber, astfel afli mai multe despre ea și-ți poți face drum s-o întâlnești mai des. Poți lua și o abordare mai directă în care șă-i spui direct că-ți place de ea, dar asta poate fi riscant uneori.
Pff merci... ea cand ma vede mereu zice hai sa te pup si chesti din astea rade, glumeste, se joaca cu parul ......nici nu iti vine sa crezi cat tin eu la ea Oricum multumesc pentru sfat daca imi iese dau o bere si o funda
Cu plăcere. Din moment ce zici că ai id-ul ei, n-ai de ce să-ți faci griji. Dacă și ea te place, o să vrea și ea să vorbească cu tine. Poți încerca să-i ceri și un număr de telefon sau să-i spui la final după ce termini cursul ăla ( sau cum se numește) că vrei să te mai întâlnești cu ea și să fiți prieteni (amici). Când ești sigur că și ea are sentimente pentru tine, poți să-i spui adevărul și să începi să-i cumperi cadouri. Poate sfatul meu nu este asa bun, dar așa vad eu lucrurile. Orice obiect nesemnificativ, venit de la persoana pe care-o iubești, valoreză mai mult decît orice obiect de valoare mare venit de la o persoana pe care n-o iubești.
Succes.
Da dar ne cunoaste-m foarte bine nu e nevoie sa imi spuna cum o cheama faza e ca nu vreau sa stric prietenia dintre noi daca ii spun ce simt...
N-am spus nimica de nume... ți-am sugerat, ca să vorbești cu ea despre activitătile care-i plac, ca astfel să poți să te întâlnești cu ea și după ce termini legislația. Asta am încercat să-ți și zic... când ești sigur că și ea are sentimente față de tine, poți să-i spui că vrei să fi cu ea și șă-i cumperi cadouri. Iar chestia asta n-o poți afla decât dacă te întâlnești și stai mai mult cu ea.
Ok scuze am inteles prost