| Dde26nii a întrebat:

Vreau niste statusuri de dor pentru persoana iubita. care sa il faca sa-si dea dea seama ca il iubesc.
dau fundahappy

7 răspunsuri:
| xAdda a răspuns:

Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin Atunci am nevoie cel mai mult!
Candva mi-ai zis ca sunt jumatatea sufletului tau. Acum ce faci? Poti sa-ti arunci jumatatea din suflet
E vremea` acum`; x.Sa Lasamm` ce`a fost in urmaa`. Shh` sa mergem Mai departe` IImpreunaa`; x.[ ] Unul Langa altul `; x.Am putea schimbaa `cevaa`Cand vrei` poti sa schimbi` Lumea`; x

[] T ubesk cu adevarat...dar uh nici nu iti dai seama, facandu`ma in continuare s sufar [] [] ~ ~ [] O simpla aventura trece in 1 an. dragostea l prima vedere trece in 1 an.o iubire iti schimba total viata

Si n-am cum sa uit cLipeLe` cu noi` Nu pot uitaaa.Ce am facut noi2
iwrea minth ca nu`mi pasa, aiwrea sp0n ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bhine...ke greu e sa inving cand lupt cu tine.`!

| xAdda a răspuns:

Funditaa?puppy dog eyes

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,

Sper sa iti placa

| DianaCorsa a răspuns:

Vezi Aici https://ostatusuri.blogspot.ro/statusuri-online.html
Sunt forte bune, mie mi-au placut
Sper sa te ajute!

| valentina190 a răspuns:

Ar trebui sa ii dai funda lui xadda big grin:*

| alina9614 a răspuns:

1. Don't cry because it's over, smile because it happened.
(nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat!)

2. I hate life and life hates me!
(urasc viata, si ea ma uraste pe mine)

3. Atunci cand tu iti doresti sa mori, gandeste-te ca alti ar da orice sa traiasca!

4. am trecut prin foc inca odata, ca s-ajung acum s merg pe apa

5. ♦ Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…

6. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

7. In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…

8. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…

9. Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

10. Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele…

11. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…

12. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa, IUBIRE…

13. Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi…

14. Tu mi-ai dat aripi
M`ai indemnat sa zbor spre cer
Da nu mi-ai spus ca sunt de ceara
Si se vor topii lejer

15. Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!

16. Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele!

17. Singura, fata in fata cu noptzile si cuvintele.te iubesc:X

18. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau