• Când nu mai stii ce sa faci,ai putea sa incerci sa taci.
• E amuzant sa vezi intr'un om ceva ce nici macar nu exista.
• Mereu s-a vorbit,s-a criticat despre trecut. Conteaza ce vei face azi,nu ceea ce ai facut.
•Prea repede trec zilele bune, pe bune. Daca nu suntem prea mici pentru asa mare lume.;|
•Vreau sa traiesc frumos, nu vreau dus cu apa rece.Ma intelegi vreau sa rad la ziua care trece?
•Sometimes we fight,sometimes I cry.Why dont I just tell him goodbye?
•Fiecare moment e un nou inceput, viata merge inainte, indiferent de ce-ai facut!
•Am privit in urma des cu ochii goi. M'am pierdut in fum, praf si foi. Ca sa uit de tine, sa uit de noi.
•Si vrei sa pari ceva ce nici tie nu-ti place.Nu mai lasa un zambet fals sa te imbrace.
•Am inceput sa ma schimb si nu cred ca e bine.Din ce am fost am ajuns la fel ca tine.
♦Te uiti ca Fraierul in trecut. Abia acum Iti dai Seama ce`ai Pierdut.Cand ma Vezi ca Zambesc frumos. Iti dai Seama ca esti cel mai mare Prost.
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut.
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca. Mi-e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta.
Vei cauta privirea mea, in fiecare "ea" din viata ta!
Exista doua tipuri de oameni in lumea asta:eu si restul!
Nu ma las condusa, nu am de ce sa admit.Am o sansa-n viata si am invatat sa profit.
Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim gratis.
Am învăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta.
Am învăţat că poţi continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi.
Iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun.
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!
Inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI!
Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi.
Si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
Nu stiu sa fac nimic si sincer nu ma doare-n chil, ma doare-n tone
Indiferenta ta m-a facut mai tare...Incet incet calc pe urmele tale si ai sa vezi ca Indiferenta DOARE...
Indiferenta da intotdeauna sah mat durerii.
Vorbele N-au valoare`. Stiu ca indiferenta doare! ``Nu te ascult``...N-am nevoie de povesti` Iti intorc spatele... `Plec si te las sa vorbesty
Stii prea bine, nu`mi pasa...Ce spui thu, nu ma apasa; x!
• T0tul merge ca pe r0atee :X Si ma doare fix in spate)`!•