| deyux_5296 a întrebat:

Vreau niste statusuri misto! cele mai bune primesc fundita.nu vreau site-uri

Răspuns Câştigător
| AlEsWeEt a răspuns:

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus.te-asi iubi!
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC!
Alfabetul inepe cu A. numaratoarea cu UNU. supararea cu o LACRIMA. dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva.
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta,am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire,am nevoie de tine.
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine
Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui
Sa iubesti nu e nimic , sa fii iubit e ceva , sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL !
Iubirea inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit!
Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.
Dragostea adevarata e un "elixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vieti.
Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!
O simpla Aventura trece in doua luni.O dragostea la prima vedere trece in 2 ani. O iubire iti schimba total viat
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
Sunt stele ce dispar in noapte, dar niciodata nu se sting, sunt departari ce par aproape si inimi tari care invin
Tu v-ei fi mereu langa mine, timpul ce trece v-a sta. Si rasaritul cu apusul.poate se v-or saruta.
Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul.rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.
Dragostea nu are nevoie de cuvinte. Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.
Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine
je m'appelle vasile mure.Je veni de la padure.je gasi nevasta-n pat.se randez vous cu-n alt barbat.quad je preparai ciomagu.mon ami sarise gardu.il tombeau dans la urzici.sur son fund numai basici

a-nceput de ieri sa cada
cate un elev pe strada
si mai cad in continuare
de a tezelor teroare
ca au profa la romana
o vaca nebuna
si la mate un mistret
o clasa ca un cotet la fizic si kimie*
cate-o sperietoare vie
numai 3 stiu ca sa spuna
si sa urle pana la luna
la istorie,ce sa faci,
profu te scoate din draci
ca la teze si lucrari
da note la ? domnitori?
iar aia de geografie
dobitoaca de cand se stie
la civica un magar
vanator la aprozar
vine ca sa ne invete
ca-n guvern sunt numai zdrente
la muzica un tembel
canta numai pentru el
la desen o screlozata
vrea doar opere de arta
la latina cu o ciumama
mananca doar matraguma
se uita la tine o data
ai cosmaruri viata toata

Rusia: Avem niste femei , de ti se scoala **** cand le vezi .
-China: Noi avem niste covoare , numai de drag stai pe ele
-Germania: Noi avem o tactica de razboi , daramam toata lumea .
-America: Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun .
-Romania: Noi ne culcam cu femei rusoaice pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza Americana

cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi. acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi

asta vara de Craciun
m-am suit intr-un alun,
am mancat atatea mere de m-am saturat de pere
a venit stapanul lui si m-am dat jos din gutui
ce? Doar nu-i ciresu lui.

Regulile elevilor:
Elevul nu copiaza, el se documenteaza. Elevul nu citeste bilete, se informeaza.
Elevul nu este neatent la ore, ci studiaza mediul inconjurator.
Elevul nu greseste, el isi pune la incercare profesorul.
Elevul nu chiuleste, e nevoie de el in alta parte.
Elevul nu fumeaza, el isi caleste plamanii.
Elevul nu doarme, ci reflecteaza. Elevul nu vorbeste, el gandeste cu voce tare.
Elevul nu mesteca guma, el isi intareste dantura.
Elevul nu injura, se descarca.
Elevul iubeste scoala, dar in timpul vacantei.

Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu;Sari pe geam de la etaj;ma uit in jos si atunci rad din nou.

Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu o sa mai fie nevoie.

M-am trezit LUNI si m-am gandit MARTI sa ma duc MIERCURI la scoala, dar cand am vazut JOI ca vine ziua de VINERI m-am gandit ce sa caut SAMBATA la scoala cand DUMINICA e zi libera! Atentie: respectati programu'!

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesor - Adica? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam.Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev.ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei.Intra al treilea si la iesire: - Cum a fost? - E cum sa fie… ca între popi - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce ! laughing

Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii altora !

Doctorul mi-a spus ca sunt nebun dar vocile din cap cica nu e adevarat

Bula si Strula se duc sa dea examenul de bac;
intra primul Strula si este intrebat:
profu:Cine este cel mai mare poet al Romaniei?
Strula: Mihai Eminescu, desigur!
profu:In ce an s-a nascut acesta?
Strula:1850, desigur!
profubig grinar stii cumva daca exista viata pe alte planete?
Strula:nu se stie inca!
Strula ia 10.
Intra si Bula care intelesese tot din ce a zis Strula;
profu:Cum te numesti?
Bula:Mihai Eminescu, desigur!
profu:In ce an te-ai nascut?
Bula:1850, desigur!
profu:Bah, prostule, exista ceva in capul tau?
Bula:nu se stie, domule, nu s-a descoperit inca!

Intra diriga
Zarva mare
Intr-un giveci se usuca o floare.
Se aseaza la catedra
Deschide catalogul si incepe monologul:
Ca nu-s florile udate , ca sunt geamurile sparte,
Ca perdelele sunt rupte, ca la noi in clasa pute
Ca nu suntem patrioti si ca suntem idioti.
Se plimba printre banci si se uita la desene
Unele sunt chiar obscene
Si se apuca de predat o noua lectie de ***

cand am inceput sa te iubesc mai mult, atunci tu m ai abandonat fara motiv, fara sa stiu de ce , fara sa iti pese macar ca te-am iubit. acum incerc sa uit clipele kand ma gandeam la tine , cand te priveam in ochi, si cand ne sarutam dar pentru tine a fost doar o joaca.te am iertat de atea ori sh acum ca nici makar nu stiu d ece m ai parasit mai vreau sa - ti spun decat un singur lucru. ca te am iubit si te voi iubi mereu. chiar daca pe tine nu te doare ca nu mai suntem impreuna

Nu deranja.Imima mea este franta.Din cauza ta.

nu desena inimi in jurul celor pe care ii iubesti,deseneaza cercuri caci cercurile nu au capat,dar inimile se pot rupe

ma fascinezi prin faptul ca nu te pot avea,
de-ai fii aievea nu cred ca m-ai tenta.

Nu zii "hop" dupa ce ai sarit gardul,ca mai sunt si altele

Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!sad

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine .

Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferintza si singuratate.

Cel mai trist este sa te indragostesti d baiatul p care il iubeste cea mai buna prietena a ta , stiind ca n-ai nicio sansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti avea. Doare, trece. Trece oare? Doare si nu trece.

Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea.

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.
cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.

Cand sufletul meu nu va mai fi,cand clopotul va bate sa parasesc pamantul cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul cand viata pentru mine nu va mai exista numai atunci si nici atunci eu nu te voi uita.

intr-o zoi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA.daca eu exit.u ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde ca sa aduc un zambet acolo.unde u ai lasat o lacrima.

Poate incerc prea mult sa m-amagesc ca te pot uita, dar si-acuma simt pe buze uneori sarutarea ta!

Sunt o proasta ca te-am iubit
Desi nu e vina ta
Eu te vreau pe tine
Si u o vrei pe ea !

Profyta la maxym de kombynatye, daca' vrey sa faci senzatye!

Ochii verzi sunt mincinosi dar si frumosi; cu o singura privire te indeamna la IUBIRE!

daca cineva va bate la poarta sufletului tau, sa-i spui ca e-ncuiata si cheia am luat-o eu.

Tu, m-ai invatat ce-i dragostea, tu, mi-ai aratat ce-i sarutul, tu, mi-ai aratat ce inseamna sa iubesti dar acum, fara tine ma simt un nimeni.

fa-ma Doamne un pitic sa ma pot baga in plic si cand plicul va fi rupt eu sa sar sa te sarut.:*tongue

te iubesc te doresc fara tine nu traiesc,te iubesc te ador fara tine simt ca mor:*

de ai fi acum aici.
tas da o multime de pupici.
ca sa vezii cat de iubesc.
dupa tine ma topesc.

Daca Ma Urasti Trage In Mine Cu Arcul Dar Ai Grija Sa Nu Ma Nimeresti In Inima Pentru Ca Acolo Te Afli Tu.

De-ar fi lacrimile perle
Sh suspinele petale
Ash plange sh-ash suspina
Doar pentruh iubirea tha:X:X:X

Te iubesc enorm Te iubesc cand dorm Te iubesc in vis Te iubesc in scris Te iubesc in plans Te iubesc in ras Te iubesc in mers Te iubesc cand cresc Te iubesc mereu Pe cuvantul meu.
daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu big grin
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Cand te vad Parca ma renasc Stau putin Imi revin Si apoi prind glas. Ma apropii Te simt Si te sarut Te iau in brate Si iti spun TE IUBESC MULT
Nu esti langa mine dar esti in gandurile si in inima mea te iubesc iubirea vietii mele

Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc

Mi-au eliberat certificatul medical si mi-au spus ca sufar de iubire acuta, mi-au recomandat caldura corporala si anestezie pe baza de sarut. Ce zici ma ajuti sa urmez tratamentul?!?

Dragostea - Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna.

۞ Acum ca soarele s-a stins si stelele s-au aprins, ochi tu i-ai inchis si noapte buna eu ti-am zis. love u !

Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU.'MiSs_YoU'
FUNDA?

3 răspunsuri:
| rappayo a răspuns:

Voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rau de voi ca sunteti toti la fel happy